Verkocht/Verhuurd .

De volgende ondernemingen en objecten hebben wij succesvol verkocht of verhuurd. De overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden en wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met hun nieuwe onderneming.

Croissanterie Vittorio te Leeuwarden

VERKOCHT door :Edens Horeca Makelaars:  Op een A1 locatie aan de Voorstreek in Leeuwarden bieden wij Croissanterie Vittorio aan. Een mooie dagzaak op een unieke locatie aan één van de grachten van de Friese Hoofdstad. Er is binnen plek voor 70 personen en op het terras aan de voorzijde kunnen nog eens 16 personen plaats nemen. De keuken is volledig ingericht en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Er is voldoende opslagruimte. Op de eerste verdieping is nog een ruim kantoor of er bestaat hier de mogelijkheid om een kleine woning te creëren. Met frisse ideeën is er nog volop potentie, denk bijvoorbeeld aan bezorgen of uitbreiding van catering aan het bedrijfsleven in de stad. Leeuwarden heeft ca 105.000 inwoners en was de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Ook voor toeristen is de stad zeer in trek. Bent u als (horeca)ondernemer op zoek naar een nieuwe uitdaging voor overdag op een prachtige plek in Leeuwarden neem dan snel contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Borg € 3 maanden ROZ
Bedrijfsoppervlakte 180
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Mogelijk
Sushi / Grill Restaurant : Nihon 88 Leeuwarden

VERKOCHT/VERHUURD door : Edens Horeca Makelaars: Op één van de fraaiste locatie ‘s in Leeuwarden , bieden wij het  Sushi en Grill Restaurant : Nihon 88 aan . Het bedrijf staat zeer goed bekend . Hartje centrum, direct bij andere toonaangevende horecabedrijven  , zoals La Place , Doppio , Het Wapen van Leeuwarden , Fellini en De Brouwerij . Het Fries Museum op 150 mtr afstand . Parkeergarage ingang op 75 meter .Op het grote Wilhelminaplein zijn gedurende het gehele jaar diverse grote evenementen .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Bedrijfsoppervlakte 230
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Taverne Frou Klinkhamer

Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie in het centrum van watersportplaats Terherne bieden wij u Taverne Frou Klinkhamer aan (bekend als Pannenkoekenhuis). Binnen een gezellig restaurant met 34 zitplaatsen, een keuken en sanitaire ruimtes. Op het zonnige terras is plek voor 30 personen. Er is voldoende opslagruimte en het bedrijf voldoet aan alle eisen. Het huidige concept is eenvoudig uit te breiden en potentie door bv te bezorgen. Voor een jong ondernemerspaar zou dit een zeer geschikte start zijn. Hebben jullie het juiste concept voor deze locatie en zin om te ondernemen dan kunt u met een gering eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken. Terherne is een dorp in de gemeente de Fryske Marren en ligt aan het Sneekermeer. Het seizoenbedrijf profiteert volop van de activiteiten in het dorp zoals het Skûtsjesilen en het Kameleondorp van Hielke en Sietse etc.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €19.500,=
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € 1100,= excl BTW
Prijs Borg € 3 maanden ROZ
Bedrijfsoppervlakte 80
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Cafetaria de Haven te Grou

VERKOCHT door Edens Horeca Makelaars: In het hart van watersportdorp Grou bieden wij u aan cafetaria/snackbar de Haven. Recent verbouwde en volledig ingerichte cafetaria, welke de nadruk heeft gelegd het afgelopen jaar op de verkoop van burgers. Het bedrijf beschikt over ca 18 zitplaatsen binnen en op het terras kunnen nogmaals 12 personen plaats nemen. Naast een toiletgroep is er genoeg opslagruimte en voldoet de zaak aan alle wettelijk gestelde eisen. Omdat eigenaren meerdere zaken in exploitatie hebben, kiezen ze ervoor om dit bedrijf in de verkoop te zetten. Bedrijf is uitermate geschikt voor een startend ondernemend stel. Instap klaar bedrijf, gehele inventaris en toiletgroep is vernieuwd in 2022. Grou gelegen aan de A32 en aan het Pikmeer is het bekendste watersportdorp in de gemeente Leeuwarden, jaarlijks zoeken vele watersporters hier hun vertier en vermaak. Een zeer levendig dorp met een 5700 inwoners. In de zomer is er veel toerisme en in de winter een levendig verenigingsleven. Grou heeft ongeveer 500 ligplaatsen voor de watersporter. De start van het traditionele skûtsjesilen vindt elk jaar plaats in Grou.

Verder lezen
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Bedrijfsoppervlakte 45
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Eetwinkel en tankshop No Elf in Sneek

VERKOCHT  door :Edens Horeca Makelaars: Op een goede locatie aan de doorgaande weg in Sneek bieden wij bij een druk bezocht benzinestation, Eetwinkel/Tankshop “No Elf” aan. Naast de uitgifte met voorbereidingskeuken zijn er in de ruim opgezette kiosk ook een aantal zitplaatsen gecreëerd. Het bedrijf voldoet aan alle eisen. Er is voldoende opslagruimte voor droogwaren en koel-/vriescel aanwezig. De huidige eigenaren hebben er een gezellig ingerichte zaak van gemaakt en werken met verse producten waardoor een goede klantenkring is opgebouwd maar moeten door omstandigheden met pijn in het hart afscheid nemen. Met het huidige concept wat als dagzaak wordt geëxploiteerd wordt een goede boterham verdient maar heeft nog meer potentie door bv te bezorgen. Sneek is 1 van de Friese Elfsteden met ca 35.000 inwoners en ligt in de gemeente Südwest Fryslan. Sneek is een druk bezocht watersportplaats met veel toeristen en is vooral bekend om de waterpoort en de Sneekweek met Skutsjesilen. Voor een jong ondernemerspaar zou dit een zeer geschikte start zijn. Hebben jullie het juiste concept voor deze locatie en zin om te ondernemen dan kunt u met een gering eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € 420,= excl BTW
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 100
Provincie Friesland
Snackbar / Cafetaria Sneek .

VERKOCHT       Edens Makelaars : Ingerichte Snackbar / Cafetaria ter overname  in centrum Sneek . Rondom veel toonaangevende horecabedrijven  . Het toeristische centrum van deze watersportstad . Alle overname voorwaarden zijn in aangepaste prijsvoorwaarden . Als u dit seizoen een horeca bedrijf wilt opstarten is dit een prima kans . Prima zichtlocatie , terras , veel traffic rondom . Vraag info bij ons kantoor .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 mnd roz voorwaarden .
Bedrijfsoppervlakte idem
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Bijzonder object in Friesland

VERKOCHT . EDENS HORECA MAKELAARS: In de discrete verkoop , hebben wij het onroerend goed en de bedrijfsexploitatie verkocht op het welbekende Starteiland , gelegen in het Sneekermeer . Het bedrijf kent een waanzinnige positieve bekendheid in geheel Nederland. Wie kent het niet !!!!

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € Op aanvraag .
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Kookatelier in Leeuwarden

VERKOCHT....Edens Horeca Makelaars: Kookatelier De Kleyne St Jacob is gevestigd aan het Herenwaltje in het centrum van Leeuwarden. Dit bedrijf is op gezet en altijd gerund door de bekende chefkok Marijke van Essen. Het kookatelier is een populaire plek voor het houden van familie diners, zakelijke ontmoetingen, kook cursussen en vele andere doeleinden. Tevens worden er catering partijen bij bedrijven of bij mensen thuis verzorgd. Indeling van het pand; publieksruimte, kookatelier waar met 30 mensen gekookt en gegeten kan worden. Zit gedeelte voor 30 personen. Alles op de begaande grond. De aanwezige installaties zijn goed onderhouden en in goede staat van uitvoering. Voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Leeuwarden is een stad in het noorden van Nederland en de hoofdstad van de provincie Friesland, de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en een van de oudste steden van Noord-Nederland. Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. Leeuwarden heeft 107.000 inwoners.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € 1700
Prijs Borg € 2 maanden borg
Bedrijfsoppervlakte NVT
Provincie Friesland
Bedrijfswoning NVT
Pizzeria La Maschera in Assen

VERKOCHT  Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie aan de Marktstraat in Assen bieden wij deze gezellig ingerichte pizzeria La Maschera aan. Het pand heeft 3 verdiepingen met een totale bedrijfsoppervlakte van ca 180m2. Op de 1ste verdieping is de keuken gesitueerd en samen met de begaande grond biedt het restaurant plaats voor 60 personen. De keuken is volledig ingericht en voldoet aan alle huidig gestelde eisen. Er is voldoende opslag met koel en vries mogelijkheden. Op de tweede verdieping is een bedrijfswoning met woon/slaapkamer, badkamer en balkon. Het geheel wordt afgerond met een ruim zonneterras aan de voorzijde van het pand met 60 zitplaatsen. Kortom een gezellig ingericht familiebedrijf. Het pand is ook uitstekend geschikt voor nieuwe trends in de horeca. Assen kent 67.000 inwoners en is onder meer bekend van het TT circuit. Is uw interesse gewekt neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 180
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Ja
Eetcafé het Friethuys

VERKOCHT .........Edens Horeca Makelaars: Een prachtige kans, dit goedlopende en compleet nieuwgebouwde Friethuys. Opties tot financiering bespreekbaar. Aan de drukke horeca straat de Noordkade te Drachten wordt aangeboden het in 2018 compleet nieuw gebouwde Friethuys. Dit goedlopende bedrijf heeft in 4 jaar tijd een vaste gastenkring, mooie omzetten en goede recensies opgebouwd. Het Friethuys beschikt over een enthousiast team en is 6 dagen per week geopend. Het Friethuys begonnen als cafetaria maar uitgegroeid door enthousiasme van de ondernemer naar een laagdrempelig eetcafé. Beide functies zijn mogelijk in dit mooie bedrijf. Op zoek naar een instapklare zaak zonder verbouwingen en investeringen? Het Friethuys beschikt over alle moderne en hoogwaardige apparatuur die nodig is om deze sfeervolle zaak te exploiteren. Alle apparatuur is goed onderhouden en ziet er keurig uit. Er is niet bespaard op de inrichting. Met een ruime inloop koel en vriescel, hoogwaardige spoelkeuken, een 3 tal taps uit de wand, de witte Perfecta frituuroven, een Ubert rotisserie kippengrill en de luxe Taylor ijsmachine is de zaak van alle gemakken voorzien. Het eetcafé biedt plaats aan 52 gasten en op het terras aan de voorzijde geeft plek voor 60 gasten. Het terras is gunstig gelegen en in de zomer is deze plek autovrij. Het terras is in 2021 compleet vernieuwd. Deze locatie is een geweldige plek op het drukste punt van de Kade en bevindt zich tussen alle populaire zaken. In tijden van sluiting (corona) heeft Het Friethuys haar omzetten weten te behalen door bezorging en afhaal. Deze lag toen boven de € 550.000, = per (corona) jaar. Hierdoor is deze zaak rendabel met en zonder restaurant functie. Eigenaren zijn bereid mee te denken in de financiering. Drachten is de hoofdstad is van de gemeente Smallingerland met ca 45.000 inwoners.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € n v t
Prijs Huur € 1.950
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Eetcafe Lange Piet te Lemmer

VERKOCHT        Edens Horeca Makelaars:  Op een prachtige locatie aan het water in het friese watersportdorp Lemmer wordt dit mooi ingerichte eetcafe Lange Piet ter overname aangeboden. Het eetcafe is sfeervol ingericht en beschikt over ca 80 zitplaatsen. Het eetcafe is een begrip in de wijde omgeving en ook alle toeristische (Duitse) gasten weten Lange Piet elk jaar weer trouw te bezoeken. Op het terras aan het water kunnen ca 50 gasten zitten met prachtig uitzicht op het dorp en de watersporters die hier liggen aangemeerd om vervolgens heerlijk te kunnen dineren in het eetcafe. De keuken is volledig ingericht, voldoet aan alle huidige eisen en is vrij van alle verplichtingen. De eigenaren zoeken enthousiaste ondernemers die hun bedrijf voort willen zetten. Het pand wordt gehuurd en de exploitatie wordt overgenomen. Wilt u voor de zomer nog starten maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Financieringsmogelijkheden zijn bespreekbaar. Lemmer is een toeristische watersportplaats direkt aan het IJsselmeer in de gemeente De Fryske Marren en telt ca 10.000 inwoners. Dit oude vissersdorp verdient immers met recht de naam Poort van Friesland. Het dorp heeft veel voorzieningen, ook voor de watersport. Daardoor is het een sfeervol, maritiem centrum. Populair zijn de gezellige terrassen langs de kades. Mensen zitten er graag, omdat de boten voor hun neus langs komen. Het vaarwater door Lemmer is en blijft een populaire verbinding tussen de Friese meren en het IJsselmeer.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 220
Provincie Friesland
Bedrijfswoning nee
Horecapand Minnertsga

VERKOCHT .....Café Cafetaria de Hoeke is gevestigd aan de doorgaande weg van het dorp. Het café is een populaire ontmoetingsplaats voor de inwoners van Minnertsga maar zeker ook voor gasten van buiten het dorp. In de zomer maanden is het bedrijf een aantrekkelijke plek voor toeristen welke hier graag een hapje en drankje gebruiken. Het cafetaria heeft een verzorgingsgebied van ver buiten het dorp. Tevens wordt de catering van het Multifunctionele centrum in het dorp verzorgt. Minnertsga is een dorp in de gemeente Waadhoeke, in de provincie Friesland. Het ligt nabij de Waddenzee ten noordoosten van Franeker en ten noordwesten van Leeuwarden, tussen Tzummarum en Sint Jacobiparochie. Het dorp Minnertsga heeft een actief verenigingsleven en ruim 1700 inwoners. Ook geschikt voor andere doeleinden

Verder lezen
Prijs BOG € Op aanvraag
Prijs Huur € nvt
Bedrijfsoppervlakte ruimvoldoende
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Beetsterzwaag.

Verpacht door Edens Makelaars : In november opdracht verkregen om het horeca gedeelte van de Golfclub Lauswolt in Beetsterzwaag te verpachten . In december hebben we de nieuwe overeenkomsten kunnen ondertekenen met de nieuwe pachter !!!  

Verder lezen
Prijs Inv/GW €nvt
Prijs Pracht € Op aanvraag
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte ruimvoldoende
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Partycentrum Schoonhoven te Hollandscheveld

VERKOCHT door :Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie omgeven door bos en water is gelegen Party en Zalencentrum Schoonhoven. Dit allround horeca bedrijf beschikt over een groot terras, strand, zalen centrum en restaurant. Het restaurant beschikt over ongeveer 100 zitplaatsen. De zalen zijn geschikt voor 400 personen. Op het terras kunnen een 300 gasten een plekje vinden. Er zijn 2 toiletgroepen aanwezig inclusief een invalidentoilet. Tevens een groot eigen parkeerterrein voor ongeveer 250 auto’s en een paardenbox voor 4 paarden. Maar ook kleinere feesten en familiediners worden hier georganiseerd. Een gezellige bar met 20 zitplaatsen en een professioneel goed ingerichte bedrijfskeuken ronden het geheel af. Verder is er voldoende ruimte voor opslag. Diverse isolerende maatregelen zijn uitgevoerd in de loop der jaren. De aanwezige installaties zijn in goede staat van onderhoud. Op het aangrenzende strand wordt een kiosk geëxploiteerd in de zomer maanden. Er is een ruime woning naast de zaak, met keuken, grote woonkamer en 5 slaapkamers. Het gehele onroerend goed is uitstekend uitgevoerd en goed onderhouden.  Hollandscheveld is het grootste buitendorp in de gemeente Hoogeveen in de Nederlandse provincie Drenthe. In de dorpskern wonen 3.615 mensen, het landelijk gebied rondom het dorp en het dorp samen telt 4.510 bewoners.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Inclusief
Prijs Pracht € nvt
Prijs BOG € 1.150.000,= KK
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Ja
Pizzeria Torino in Hoogeveen

VERKOCHT  OG en Exploitatie door Edens Horeca Makelaar: In winkelcentrum de Weide te Hoogeveen bieden wij u deze volledig nieuw ingerichte pizzeria Torino aan. De pizzeria beschikt binnen over 24 zitplaatsen en er is de mogelijkheid voor het creëren van een terras aan de voorzijde van het pand. Naast de keurig ingerichte sanitaire voorzieningen is er voldoende ruimte voor opslag. Uniek aan deze pizzeria is de Drive Inn functie met camerasysteem aan de achterkant van het pand. Deze mooie onderneming beschikt over alle apparatuur en voldoet aan alle huidige wettelijk gestelde eisen die nodig zijn om een deze zaak te exploiteren. Werkelijk alles is nieuw (2020), van luchtfiltersysteem, airco, kassa tot pizzaoven, alarm en koffiemachine…….Voordeel in deze tijd is dat de energiekosten laag worden gehouden gezien de meeste apparatuur op stroom functioneert. Vanwege de lage huur en overnameprijs is dit een ideale kans voor een startend ondernemerspaar. De huidige eigenaren hebben het pizza bakken in een handomdraai geleerd dus aarzel niet om contact op te nemen om deze zomer nog te starten. Winkelcentrum de Weide met ca 14000 inwoners is een levendig centrum wat ook actief is met organiseren van evenementen. Hoogeveen heeft 55000 inwoners en is daarmee een groot verzorgingsgebied.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € 1055,50 0% BTW
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 80
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Nee
Café Restaurant : By ûs Thûs Te Oudega .

VERKOCHT........... door :Edens Horeca Makelaars : Een voormalig Hotel Café Restaurant,welk helemaal is verbouwd naar een hedendaagshoreca bedrijf . Een perfecte woonruimte boven het bedrijf . Het bedrijf is uitstekend ingericht en er is binnen ruimte voor een 65 tal gasten . Verder beschikt het bedrijf over ruim en beschut terras , waar u ook de nodige gasten kunt ontvangen . Het gehele onroerend goed is uitstekend uitgevoerd en beslist goed onderhouden . De bovenwoning is zeer bijzonder , met o a 5 slaapkamers 2 airco's , 3 pelletkachels en 2 keukens . Het zelfs mogelijk om één woonruimte zelfstandig te laten bewonen . Heeft u belangstelling voor dit fraaie bedrijf neem dan kontakt met ons op . Goed verdien model is zeker mogelijk in dit bedrijf met ook nog eens omzetverhogende mogelijkheden .

Verder lezen
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € Op aanvraag
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte incl
Provincie Friesland
Bedrijfswoning ja 5 kamerwoning
Vis Restaurant : De Tjotter in Harlingen .

Edens Horeca Makelaars: Te huur in de havenstad Harlingen, dit prachtige horecabedrijf visrestaurant De Tjotter, inclusief bedrijfswoning. Al jaren hèt enige lokale specialiteiten restaurant gespecialiseerd in vis, schelp- en schaaldieren. Er wordt uitsluitend gewerkt met streekproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van de Harlinger visafslag. Het restaurant is gevestigd aan de Noorderhaven / Rommelhaven, aan de havenzijde is ook het terras gevestigd. Bedrijf heeft een goede omzet en uitstekend resultaat. Locatie is ook zeker geschikt voor diverse horeca o.a. Pannenkoek restaurant, Shoarma, Pizza, Broodjeszaak, Sushi en Cafetaria. Harlingen, zeehavenstad van Friesland en één van de Friese Elfsteden. Dit jaar (van 14 t/m 17 juli 2022) zullen de Tall Schips Harlingen weer aandoen. Een evenement wat meer dan 100 duizend bezoekers naar de stad trekt. Verder zijn er vergaande ontwikkelingen voor het realiseren van een vakantiepark rondom Harlingen. Het fraaie authentieke centrum van Harlingen herbergt vele monumenten en wordt ook druk bezocht door toeristen. Harlingen (ongeveer 15.000 inwoners) heeft een belangrijke centrumfunctie voor de omliggende dorpen. Na 22 jaar ondernemen op deze plek is het voor de huidige eigenaren tijd om van het pensioen te genieten. Eigenaren zijn eventueel bereid om mee te financieren in de aankoop van het inventaris.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €42.500
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € n v t
Prijs Huur € 3158
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Afhaal-Bezorg Bedrijf Leeuwarden

VERKOCHT/ VERHUURD door : EDENS HORECA MAKELAARS: In het centrum van Leeuwarden, aan één van de drukste wandel en winkelgebieden, een nieuw ingericht en verbouwde horeca-locatie. Het bedrijf is zeer geschikt voor o.a. Wok a gogo, Sushi en /of een andere bezorg - en afhaalformule. Meer weten over dit bedrijf, vraag dan de info aan bij ons kantoor. Aantrekkelijke overname prijs voor de gehele bedrijfsexploitatie.

Verder lezen
Prijs Borg € 3 mnd roz voorwaarden .
Bedrijfsoppervlakte 158
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Restaurant Touche in Assen

VERKOCHT DOOR : Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie aan de Markt (het horecaplein) in Assen bieden wij dit goedlopende restaurant aan. Assen kent 67.000 inwoners en is onder meer bekend van het TT circuit. Het pand heeft 3 verdiepingen met een totale bedrijfsoppervlakte van ca 180m2. Op de begaande grond is de keuken gesitueerd en samen met de eerste verdieping is er plaats voor 60 personen. De eerste verdieping biedt het mooiste uitzicht van de stad. Op de tweede verdieping is er een opslag met eventueel kantoor of woonruimte. Het geheel wordt afgerond met een ruim zonneterras aan de voorzijde van het pand met 40 zitplaatsen. Het pand is uitstekend geschikt voor nieuwe trends in de horeca. Heeft u het juiste concept voor deze locatie dan kunt u met enig eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken. Is uw interesse gewekt en bent u de juiste ondernemer voor dit object laat het ons dan weten en misschien open jij dan nog deze winter jou eigen onderneming.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte 180m2
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Ja/Nee
Eetbar en borrelcafe de Tuut te Sneek

VERKOCHT door :Edens HorecaMakelaars: Eetbar en Borrel café de Tuut van Sneek staat bekend om zijn uitstekende keuken en service. Bij de Tuut draait het om gezelligheid, een open sfeer waar vele mensen zich thuis mogen voelen. Ontspannen genieten met heerlijke gerechten die de chef-kok voor de gasten bereidt. Het bedrijf zit aan de Wijde Noorderhorne in het centrum van Sneek. Sneek is een levendige stad in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Sneek ligt ten noordoosten van IJlst, ten noordwesten van Joure en Heerenveen, ten zuidwesten van Leeuwarden en ten zuidoosten van Bolsward. Het inwonertal van Sneek is 34.000. En in de zomer een veelvoud aan toeristen.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs BOG € Op aanvraag
Prijs Huur € 1809,= excl BTW
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte NVT
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Na aanpassing
Restaurant in Leeuwarden .

VERHUURD/VERKOCHT door EDENS HORECA MAKELAARS : In het fraaie centrum van Leeuwarden is het voormalige Restaurant Tao Tapas te huur . In begin 2019 is het gehele interieur vernieuwd . Het geheel wordt nu aangeboden in de huidige staat van uitvoering , keuken vrij compleet ingericht , toiletgroepen uitstekend .  Z g a n houten vloerdelen , verlichting compleet , baropstelling en geluidsdragers . Prachtige zich locatie aan één van de drukste looproute van de stad. Aansprekende horeca bedrijven rondom , UVW hoofdkantoor en NS Station tegenover het bedrijf , op loopafstand : ING en andere landelijke dienstverleners . Overname aanwezige inventarisdelen , bedrijfspand te huur + voorschot energiekosten .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € n v t
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 240
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Piepers en Paupers Veenhuizen

VERKOCHT door Edens Horeca Makelaars: Op een unieke locatie in Veenhuizen (Maallust) bieden wij aan de het bekende cafetaria Piepers en Paupers. De onderneming is in 2020 volledig nieuw ingericht en beschikt over alle moderne en hoogwaardige apparatuur die nodig is om deze prachtige zaak te exploiteren. Binnen is er plaats voor ongeveer 30 personen terwijl op het ruime overdekte terras aan de zijkant 80 gasten kunnen genieten van o.a. de verse huisgemaakte friet die hier wordt bereidt. De aanwezige installaties zijn in uitstekende staat van uitvoering en voldoen aan de huidig wettelijke eisen. In de zomer is het een bekende pleisterplaats voor de vele toeristen welke de omgeving bezoeken. In de zomer 2021 is het terras van dit bedrijf verkozen tot het beste terras van Drenthe!  

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € nvt
Prijs BOG € nvt
Prijs Huur € 420 per maand
Prijs Borg € 3 maanden roz voorwaarden
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Nee
Cafetaria Snackbar Drachten

Verkocht . Snackbar met loket automaten plus terras voor het pand . Zeer geschikt voor horeca starters. 6 dagen geopend vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur, zondags gesloten . Gelegen aan de Winkelpromenade , concentratie gebied van horeca en detail handelsbedrijven rondom . Ruime parkeermogelijkheid rondom dit winkelcentrum . Het pand beschikt over 2 verdiepingen , de begane grond is ingericht als cafetaria , snackbar Indeling: Verkoop ruimte , cafetaria gedeelte met open voorfront , loketverkoop , keuken en opslag achtergelegen . De bovenverdieping wordt nu gebruikt als opslag , maar kan ook anders gebruikt worden . Het is mogelijk een woonruimte op de eerste verdieping te realiseren. De woonruimte zit bij de huur inbegrepen.

Verder lezen
Prijs Huur € 25.000,= /Jaar
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning nee
Hotel Herbergh De Parel te Oostermeer .

  Aangekocht namens client door Edens Horeca Makelaars : Eastermar is een dorp van circa 1600 inwoners en gelegen in de gemeente TIETJERKSTERADIEL, tussen de meren BERGUMERMEER en DE LEIJEN in een toeristische omgeving met bos-/natuur-/watersportgebied; met vele fiets- en wandelroutes, campings en toeristische bezienswaardigheden. Het horecapand met bovenwoning betreft een volledig verbouwd en grotendeels gerenoveerd gebouw waarin momenteel een Hotel met restaurant is gevestigd met een Frans/Aziatische keuken. Het restaurant beschikt over een buitenterras. * Het restaurant welke verdeeld is over 2 gedeeltes en biedt plaats aan circa 65 gasten. * Het buitenterras biedt thans plaats aan circa 60 gasten. * Hotelgedeelte bestaat uit 15 bedden verdeeld over 11 kamers. De woonruimte bevindt zich op de 1e verdieping boven het horecapand en beschikt o.a. over een ruime sfeervolle woonkamer, 4 slaapkamers, kantoorruimte, een badkamer; alsmede een keurig aangelegde privétuin aan de achterzijde van het object. Volgens opgave van het bestemmingsplan rust zowel op het gehele pand een horeca bestemming. Mogelijkheden te over dus. Het horecabedrijf beschikt over een complete en goed onderhouden bedrijfsinventaris.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €nvt
Prijs Pracht € nvt
Prijs BOG € VERKOCHT .
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte 300m2
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Spoed; Horeca(winkel)pand te Koudum

VERKOCHT .Edens Horeca Makelaars:  Op een A1 locatie in het centrum van het Friese Watersportdorp Koudum staat deze goed ingerichte viszaak. Al jaren een begrip in Koudum. Binnen is er plek voor ca 28 personen en op het zonnige terras kunnen ook nog eens 28 gasten genieten van de heerlijk vers gebakken vis. Koudum is een zeer toeristisch dorp waarbij de piek in de zomer ligt. De zaak is zowel zomers als winters geopend maar met verruiming van de openingstijden ligt hier nog veel potentie. De inventaris is goed onderhouden en er is voldoende opslagruimte. Met deze lage huur en geringe investering is er zeer goede boterham te verdienen. Koop van het onroerende goed is bespreekbaar wat nog meer uitbreidingskansen biedt. Ben jij of zijn jullie het enthousiaste ondernemerspaar wat voor de zomer nog wil starten neem dan zsm contact op met ons kantoor want voor u het weet vist u achter het net. Koudum met 2700 inwoners is een fantastisch gezellig dorp, met vele verblijfs- en recreatiemogelijkheden. Een ideale uitvalsbasis voor uw watersportvakantie of wandel- en fietstochten, want het dorp ligt centraal in het gevarieerde Nationaal Landschap ZW Friesland, in de directe nabijheid van meren en bossen. Veel recreanten brengen een bezoek aan het knusse centrum van het dorp. Koudum heeft een ruim winkelaanbod en een aantal gezellige horecagelegenheden. Accommodaties zijn er in de vorm van campings, jachthavens, hotels, pensions en recreatiewoningen.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs BOG € Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Cafe Restaurant Wommels

VERKOCHT door : Edens Horeca Makelaars . We bieden te koop aan dit prachtige café restaurant in de Greidhoek, ’t Reade Hynder in Wommels. Een café restaurant met een rijke historie. In de zomer een gewilde pleisterplaats voor het fietsende publiek. Op het grote terras zijn al vele toeristen neergestreken, in de winter bekleed het café restaurant een echte dorpsfunctie. Er is een bedrijfswoning en ruime nette bovenzaal welke plaats bied aan meer dan 200 gasten. Wommels (2250 inwoners) ligt in de Greidhoek ten noordwesten van Sneek en ten noordoosten van Bolsward, het is een bedrijvig dorp met een aantal grote bedrijven en gelegen naast de N359. Het pand heeft meerdere bestemmingen o.a. winkel en woonbestemming.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € nvt
Prijs BOG € Op aanvraag
Prijs Huur € nvt
Prijs Borg € nvt
Bedrijfsoppervlakte ruimvoldoende
Provincie Friesland
Bedrijfswoning ja
Bootverhuur Yachtrental; 4 appartementen op het water

Edens Horeca Makelaars: Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen Bed and Breakfast op of aan het water? Op een prachtige locatie met direct toegang tot de Alde Feanen nabij Drachten bieden wij u een goedlopende jachtcharter aan. In de huidige situatie wordt de vloot hoofdzakelijk gebruikt als huurboot om de Friese meren te verkennen maar dient ook als B & B. Comfortabel overnachten op een Friese Motortjalk met uitgebreid ontbijt, dat is heerlijk wakker worden. De Tjalken zijn gezellig en zeer ruime boten met slaapmogelijkheden voor 4-6 Personen. De schepen zijn uiterst stabiel en door de unieke verschijning leuk om te zien en allemaal uitgerust met 2 gezellige hutten, een ingerichte keuken, salon en een eigen toilet aan boord. Alle schepen hebben een krachtige binnenboord 50PK dieselmotor (Mitsubishi Samofa), boegschroef, verwarming, compressor koelkast op solar, toilet, kooktoestel, 12 volt aansluiting, bedieningsstoel, zwemtrap, kussens, walstroomkabel en zonnepanelen. Door de geringe doorvaarthoogte, diepgang en breedte van deze unieke motortjalken ontdekt uw gast de mooiste plaatsen in Friesland. U vaart daar waar anderen niet kunnen varen. Het varen (besturen) is gemakkelijk en snel om te leren, een vaarbewijs is niet verplicht. Naast de dieselmotor hebben de Tjalken een boegschroef die het manoeuvreren nog eenvoudiger maakt. Ondanks een rendement van meer dan 20% per jaar (april-oktober) is er nog veel potentie om zelfs naast uw werk een leuke hobby te hebben met goede verdiensten. Bent u enthousiast geworden, neem dan contact op, want wij hopen namelijk dat de Tjalken weer in goede handen komen. Kijk op www.yachtrental.nl

Verder lezen
Prijs BOG € Op aanvraag
Provincie Friesland
Theehuys Anserdennen op het Dwingelderveld

VERKOCHT  door : Edens Horeca Makelaar: Middenin het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld bieden wij, u Theehuys Anserdennen aan. Een oase van rust waar de bosvogels zorgen voor de muziek en voor de kinderen is er, naast een fijne zandverstuiving om te spelen, ook nog een speeltuin. Het is heerlijk royaal genieten op het terras waar met gemak 150 personen een plek vinden of knus binnen waar plaats voor ca. 40 personen is. Voor groepen is er de Boskamer die geschikt is voor ruim 20 personen. De keuken is ruim opgezet en biedt de mogelijkheid om de huidige kaart uit te breiden naar geheel eigen wens. Er is voldoende opslagmogelijkheid en de sanitaire voorziening zijn keurig en in goede staat. Het onroerend goed wordt gehuurd van natuurmonumenten en wordt goed onderhouden. Laat uw gedachten gaan en bedenk uw eigen concept wat aansluit op de huidige exploitatie. Een unieke locatie waar u uw droom als zelfstandig ondernemer waar kunt maken. Nationaal Park Dwingelderveld wordt beheerd door Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Het bestaat uit onder meer de Dwingelose heide, de Kraloër heide, de Anserdennen en boswachterij Dwingeloo. Een mozaïek van begroeiing, door de afwisselende bodem. Met als absolute blikvanger het grote heideveld tussen Ruinen en Dwingeloo; een topattractie met een hoog aantal bezoekers.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs BOG € nvt
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Geen
Hennie fan Richt in Makkum

VERKOCHT . EDENS HORECA MAKELAARS. In het fraaie en toeristische Makkum, is beschikbaar voor overname Gasterij Hennie fan Richt. Het bedrijf is ingericht als een echt authentiek eetcafé - Gasterij. Veel historische ornamenten zijn aanwezig in het pand. Fraai terras voor het bedrijf, een achteringang is beschikbaar voor o.a. leveranciers. De bovenverdieping is nu ingericht als verblijfsruimte en wordt gebruikt voor opslag. Het onroerend goed is te huur, voor meer info vraag de bedrijfspresentatie aan bij ons kantoor.  

Verder lezen
Prijs Inv/GW €nvt
Prijs Pracht € nvt
Prijs BOG € nvt
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Provincie Friesland
Bedrijfswoning ja na enige aanpassing
Herbergh : Oer ’t Hout in Grou .

EDENS HORECA MAKELAARS : In de watersportplaats Grou , door ons kantoor aangekocht en verhuurd , het fraaie multi funtioneel horeca bedrijf : Oer 't Hout , de voormalige jeugdherbergh , eigen aanlegsteigers , super terras op het zuiden , meer dan 200 slaapplaatsen , kortom een beeldbepalende locatie in het hart van Grou . Het gehele gebouw wordt voorzien van o.a. zonnepanelen , kortom : de energietransitie 2023 is in 2023 gereed .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €nvt
Prijs Pracht € nvt
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte 1450m2
Provincie Friesland
Bedrijfswoning ja
Vis en Snacks By de Brege te Sloten

VERKOCHT door Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie aan het water in de Elfstedenstad Sloten staat deze goed ingerichte Vis en Snackkiosk. Het onroerend goed is te huur, het bevindt zich in goede staat en staat op pachtgrond. Verlenging voor de pacht wordt inmiddels bij de gemeente aangevraagd. De zaak is logisch ingericht met aparte bakwand voor snacks en vis. Goede opslagmogelijkheid met oa vries en koelcel. Een Softijs/milkshakemachine mag natuurlijk niet ontbreken. Binnen zijn er ca 12 zitplaatsen en op het terras makkelijk ruimte voor ca 60 personen. De openingstijden zijn als van een dagzaak en van april tot oktober 7 dagen per week maar met een zeer goed rendement. Sloten is een (voormalig) vestingstad met 710 inwoners en daarmee de kleinste stad van Nederland. Met verschillende Elfstedentochten, de pleziervaart en camperplaatsen voor de deur en andere evenementen is dit een uitstekende locatie.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € op aanvraag
Prijs Huur € 1850,=
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 158
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Hotel Gast Inn te Workum

EDENS HORECA MAKELAARS : VERKOCHT  . Hotel Garni in een uitstekende staat van inrichting en onderhoud . Het geheel is in 2019 -2020 geheel verbouwd tot de huidige uitvoering . Intern is er veel vernieuwd , o . a . volledige verbouwing van de ontbijtruimte , keukenruimte en  10 van de 19 hotelkamers compleet vernieuwd , het buitenterrein en de haven met ligplaatsen is aangepast naar de huidige maatstaf . Verbouwperiode 7 maanden !! . Uitsluitend te koop !!!    

Verder lezen
Prijs Inv/GW €zie BOG
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € Op aanvraag .
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Provincie Friesland
Bedrijfswoning ja
Cafetaria/IJssalon de Greiden te Heerenveen

VERKOCHT door : Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie in de sportstad Heerenveen staat deze goed ingerichte cafetaria/ijssalon. De zaak is een paar jaar geleden volledig nieuw ingericht en beschikt over hoogwaardig apparatuur. Voor een goede ondernemer met passie voor dit vak ligt hier een prachtige kans. U dient wel over enig eigen kapitaal te beschikken om deze zaak te aanvaarden. Daar tegenover staat een hoge omzet met een goed rendement. Het behalen van de top tien van Nederland was dan ook niet ongewoon voor de huidige ondernemer die nu toe is aan een nieuwe uitdaging. Alles klopt. Heerenveen is de grootste sportstad van Friesland met ca 50.000 inwoners. Zeer bekend vanwege Thialf maar ook niet te vergeten Batavus wat Heerenveen op de kaart heeft gezet. Inmiddels een toeristische “stad” en goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten Wij verheugen ons, u als enthousiaste ondernemer te mogen begroeten in deze cafetaria.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Restaurant Onder de Kelders

VERKOCHT . Edens Horeca Makelaars : Op een A1 locatie aan de Bierkade in Leeuwarden bieden wij langs de kade een prachtig restaurant, bekend als “Onder de Kelders”, met ruim terras aan het water. Restaurant Onder de Kelders is gevestigd op een voor Leeuwarden historische locatie. Begin 15e eeuw werd het gebied waar u nu zit namelijk het handelscentrum van Leeuwarden. Daarvoor handelde men er voornamelijk in bier, vandaar ook de naam Bierkade. Het restaurant zelf bestaat uit uitgebreide huiskelders die toebehoorden tot de panden aan de Kelders. Deze grachtenkelders van het “Utrechtse Model” werden gebruikt voor opslag van goederen en de kades als laad- en losplaats. Leeuwarden kent 105.000 inwoners en is onder meer bekend van de Europese Hoofdstad van het Jaar 2019. Op de begaande grond is er een zitgedeelte met ca 70 zitplaatsen en een bargedeelte gecreëerd. Ook bevindt zich hier een logistiek goede en ruim opgezette, volledig ingerichte bedrijfskeuken. Het prachtige terras aan de kade beschikt over ca 70 zitplaatsen. Er is voldoende opslagruimte voor droogwaren en koel-/vriescel aanwezig. De sanitaire ruimtes zijn als nieuw, zowel de inventaris als het geheel is zeer goed onderhouden. Op de kade bevindt zich een traplift die door de gemeente wordt onderhouden. De huidige eigenaren staan open voor jonge ondernemers met nieuwe trends in de horeca. Er is zeker nog potentie om de omzet te verhogen. Heeft u het juiste concept voor deze locatie dan kunt u met een gering eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken. Is uw interesse gewekt en bent u de juiste ondernemer voor dit object laat het ons dan weten.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 170m2
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Koffiehuis Blended by Daan

VERKOCHT door  : Edens Horeca Makelaars: Een voormalig kleding atelier, welke helemaal is verbouwd naar een hedendaagse horeca dagzaak. Het bedrijf is goed ingericht en het restaurant biedt ruimte voor een 40 tal gasten. Verder beschikt het bedrijf over een fraai terras aan de voorzijde en zijkant van het pand voor 30 tot 40 gasten aan de drukke winkelstraat van Harlingen. Een toilet groep en goed ingerichte keuken bevinden zich op de begane grond. De bedrijfsvoorzieningen zijn goed ingericht en uitstekend onderhouden. Een kans voor ondernemers welke een dagzaak willen starten. Harlingen is een van de Friese elf steden en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Het ligt ten westen van Franeker en ten noorden van de Afsluitdijk aan de Waddenzee. In 2019 telde de stad 14.755 inwoners. Harlingen is bij uitstek een toeristenstad met veel toeristische activiteiten. De Visserijdagen is voor de Harlingen horeca een omzetmaker. Maar ook het bedrijfsleven is uitstekend aanwezig in deze 11 stedenstad. Veel jachthavens, diverse jachtbouwers, verhuurders van zeil – en motoboten. Het fraaie authentieke centrum van Harlingen herbergt vele monumenten en wordt ook druk bezocht door toeristen. Harlingen heeft een belangrijke centrumfunctie voor de omliggende dorpen.

Verder lezen
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Casco restaurant Leeuwarden .

VERKOCHT door : Edens Horeca Makelaars . In de leukste winkelstraat van Leeuwarden , bieden wij u aan een casco restaurantruimte van 118 m2 . Keuken inventaris  deels aanwezig . Restaurant ruimte kunt u naar eigen inzicht indelen en meubileren . Lage overname som van de aanwezige inventarisdelen exclusief btw . Vraag verdere info bij ons kantoor .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €14000.00
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € n v t
Prijs Huur € €
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning nee
IJssalon min 12 Leeuwarden

VERKOCHT DOOR : Edens Horeca Makelaars: Na jaren werkzaam te zijn geweest in deze mooie ijssalon gelegen op een A1 locatie op de kelders te Leeuwarden is het voor de huidige eigenaren tijd om iets anders te ondernemen. Bedrijf heeft een goede omzet en een uitstekend rendement. Gunstige openingstijden, in de winter 4 maanden gesloten

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € n v t
Prijs Huur € 1250 incl btw
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Cafetaria De Patatbaas in Emmeloord .

VERKOCHT .Edens Horeca Makelaars : Aan de drukke winkelboulevard is dit bedrijf gevestigd  , een bijzonder bedrijf omdat er verse frites worden bereid . De aardappelen komen rechtstreeks van de aardappelboeren uit de Noord Oost Polder . Het bedrijf is doelmatig ingericht , er is een opslagruimte beschikbaar in de directe omgeving , de huidige eigenaar heeft daar o . a. koelingen en verdere materialen opgeslagen . Deze is apart te huur . Heeft u belangstelling voor dit bedrijf , laat het ons weten of plan een bezichtiging in met één van onze makelaars .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € nvt
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Provincie Flevoland
Bedrijfswoning Neen
Restaurant de Chinese Muur

VERKOCHT : Chinees restaurant de Chinese muur is gevestigd in t harde op de Veluwe. Dit bedrijf heeft een uitstekende naam in de omgeving. Er worden buffetten en partijen verzorgt, tevens is er de mogelijkheid tot afhaal. Ook catering is een tak van dit familie bedrijf. Indeling van het pand; publieksruimte, restaurant 80 zitplaatsen, bar met 15 zitplaatsen, toiletgroep, (dames en heren) keuken met separate afwashoek. Afhaal counter voor afhaal maaltijden, voldoende ruimte voor opslag. Terrasruimte aan de voorzijde van het pand biedt plaats aan 30 gasten. Er zijn eigen parkeer plekken en mogelijkheden om in de omgeving te parkeren. Het gehele onroerend goed is goed onderhouden. Diverse isolerende maatregelen zijn uitgevoerd in de loop der jaren.  De gehele inventaris is in volledig in eigendom. Vervoermiddelen behoren niet tot de inventaris. De familie heeft na een exploitatie van 30 jaar andere plannen. 't Harde is een dorp op de Veluwe in de gemeente Elburg in de Nederlandse provincie Gelderland. In 2020 telde 't Harde 6.860 inwoners.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €In overleg
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte 450
Provincie Gelderland
Bedrijfswoning Ja
Restaurant in Leeuwarden .

EDENS HORECA MAKELAARS : VERKOCHT/VERHUURD .Zeer geschikte Restaurant ruimte voor een creatieve ondernemer , het pand is zeer goed onderhouden , fraai terras voor de deur mogelijk voor een 20 tal gasten . Binnen is er ruimte voor 70 gasten bij de juiste opstelling . Het bedrijf is gedeeltelijk ingericht , de keuken en baropstelling is volledig ingericht , U dient het gasten gedeelte opnieuw en zelf in te richten . Geschikt voor : Take Away concept , Sushi , maar ook voor andere horeca vormen . Vestigingsplaats : Leeuwarden wordt steeds meer een studenten stad , maar ook cultuur en historische gebouwen zijn duidelijk aanwezig . Steeds meer toeristen weten deze stad te vinden . Leeuwarden heeft een duidelijke centrumfunctie voor de gehele provincie .  

Verder lezen
Prijs Inv/GW €27500.00
Prijs Pracht € n v t
Prijs BOG € n v t
Prijs Huur € 1700.00 excl btw per maand
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Casco Restaurant in Harlingen .

EDENS HORECA MAKELAARS: In de Friese havenstad Harlingen is beschikbaar het Stadscafe en voormalig restaurant, De Lachende Koe. Het bedrijf is beperkt ingericht, dit biedt u de ruimte om het bedrijf in te richten naar eigen inzicht. Harlingen heeft een historisch en fraai centrum en wordt jaarlijks door duizenden toeristen aangedaan, denk aan de grote bruine vloot. Maar ook het vertrek en aankomstpunt naar de Waddeneilanden. Tegenwoordig doen ook diverse cruise schepen de haven van Harlingen aan, dagtoerisme is een belangrijk omzetmaker in deze Friese Havenstad.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € 2550
Prijs Borg € 3 mnd roz voorwaarden .
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Restaurant ’t Jagertje in Langweer

VERKOCHT DOOR : EDENS HORECA MAKELAARS : Dit sfeervolle pand is gelegen in het pittoresk Langweer , één van de gezelligste en oudste watersportdorpen van Friesland . Langweer kent veel watertoerisme als ook toeristen die jaarlijks genieten van de prachtige omgeving . Langweer beschikt over een grote passantenhaven , veel vakantie woningen en vooral leuke horeca voorzieningen .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € 2500,= excl. BTW
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning € 750,=
Eten & Drinken bij Le Coq in Appelscha .

VERKOCHT !!! EDENS HORECA MAKELAARS : In Appelscha , direkt gelegen aan de bosrand , centraal in en bij de diverse recreatie mogelijkheden die Appelscha rijk is . Het bekende restaurant - eetcafé - snackbar : Le Coq , met een terrasruimte voor 110 gasten op zonzijde !!! . Het bedrijf beschikt in het restaurant gedeelte over 60 +  zitplaatsen , de snackbar is separaat bereikbaar met eigen voorzieningen voor deze gasten . Er is een bovengelegen bedrijfswoning beschikbaar , deze heeft aanpassingen nodig . Een bedrijf met een goed omzet , meer weten over deze locatie ? Vraag dan de presentatie aan bij ons kantoor .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs Huur € 4000.= per maand excl btw
Prijs Borg € 3 maanden roz voorwaarden .
Bedrijfsoppervlakte 300m2
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Wijnlokaal Bij de Mannen

Edens Horeca Makelaars: Op een fraaie A1 locatie in de Grote Hoogstraat in Leeuwarden bieden wij U aan het Wijnlokaal: “Bij de Mannen” Het restaurant biedt plaats voor ca 45 personen. Op het knusse terras aan de voorzijde van het pand is plek voor 10 gasten. Een ruime en goed ingerichte keuken bevindt zich ook op de begaande grond. Onder de zaak hebben we nog een kelder van ca 50 m2. De kelder is stahoogte en beidt nog vele mogelijkheden tot uitbreiden van de verkoopruimte. Nu in gebruik als opslag van de voorraden. De toiletgroep bevindt zich op de eerste verdieping. Het bedrijf is in 2019 geheel verbouwd met o.a. nieuw interieur, keuken inrichting aangepast c.q. vernieuwd. Het bedrijf is instap klaar voor een horeca koppel met creatieve en flexibele ideeën. Er is zeker nog potentie om de omzet te verhogen. De overname betreft de formule, bedrijfsnaam (exploitatie) en inventaris. U kunt hier met een gering eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken. Kijk op www.wijnlokaalbijdemannen.com om een eerste indruk te krijgen. Voor verdere informatie of een bezichtiging kunt contact opnemen met ons kantoor 058-2162423 of www.edensmakelaars.nl

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Nee
Café Restaurant Appelscha

VERKOCHT door : EDENS HORECA MAKELAARS : Café Restaurant : 't Scha is een ruim opgezet all round horeca - bedrijf met vele exploitatie mogelijkheden. Het bedrijf staat zeer goed bekend in de omgeving. Appelscha is bij uitstek een toeristendorp in de regio Zuid Oost Friesland. De gehele omgeving is duidelijk gericht op dag - en passanten verkeer. In het gehele noorden van Nederland kent men het "dagje Appelscha ". In de directe omgeving vele campings, bungalowparken en andere voorzieningen. Voor meer info, vraag dan de bedrijfspresentatie aan bij ons kantoor. Hierin vermeld de specifieke gegevens van het bedrijf en de overname voorwaarden.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €37500
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € 2620.00 p mnd .
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 350 m2
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Hotel in Diever

Edens Horeca Makelaars: In de provincie Drenthe bieden wij u dit fraaie 3 sterren hotel aan in de omgeving van het toeristische dorp Diever. Het hotel beschikt over 8-2 persoonskamers allen voorzien van eigen badkamer met wc. Op de begaande grond is een kleine gezellige lounche met incheckbalie. Na de ontvangstruimte komt u in het sfeervolle restaurant met ca 30 zitplaatsen. Dit is tevens de ontbijtruimte. De keuken is goed ingericht. In de aanbouw is een kleine bedrijfswoning met woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer. Het hotel ligt in het Nationaal park Het Drents Friese wold met vele leuke dorpen zoals Diever, Dwingelo, Zorgvlied en Wateren. Maar ook de toeristische dorpen zoals Zuidlaren, Roden en Rolde zijn op korte afstand bereikbaar. In het hart van de noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs BOG € Op aanvraag
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Ja
Restaurant in Giethoorn

Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie in Giethoorn bieden wij dit mooie restaurant met bedrijfswoning aan. Op de begane grond bevindt zich het restaurantgedeelte met 60 zitplaatsen, een uitgebreide keuken met veel werkruimte, de sanitairruimte en door openslaande deuren komt u op het terras met prachtig uitzicht en in totaal 50 zitplaatsen. Op de eerste etage de ruime bedrijfswoning met woonkamer, 3 slaapkamers en badkamer. Giethoorn is de ideale uitvalsbasis om NP Weerribben de Wieden en de bijzonder plekjes in de omgeving te ontdekken, maar ook evenementen in de regio zijn goed bereikbaar. Giethoorn ligt in het centrum van een regio boordevol activiteit en vermaak! In Giethoorn zijn ontelbare mogelijkheden voor een geslaagd dagje uit. Om uw bezoek aan het dorp zo aangenaam mogelijk te maken zijn er op onze website diverse arrangementen te vinden.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Provincie Overijssel
Bedrijfswoning Ja
Eetcafe in Drenthe

Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie in het centrum van een touristische plaats in Drenthe bieden wij dit eetcafe aan. Een compleet ingericht bedrijf, instapklaar om als gevolg van corona een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op de begaande grond bevindt zich het restaurant met ca 50 zitplaatsen en een perfect ingerichte keuken. De sanitairruimten zijn erg verzorgd en een ruim terras aan de voorzijde met ca 40 zitplaatsen waar zowel jaarlijks en weekelijks markten worden gehouden complementeren het geheel. Op de eerste verdieping is bovendien een ruime bedrijfswoning met woonkamer, 4 slaapkamers en badkamer. Voor een startende ondernemer een kans om een leuke toekomst in te gaan. Drenthe is een provincie in Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Grofweg grenst ze in het noorden aan de provincie Groningen, in het oosten echter aan de Duitse deelstaat Nedersaksen, in het zuiden aan de provincie Overijssel en in het westen aan de provincie Friesland. Assen is de hoofdstad van Drenthe. Voor verdere informatie kunt u ons altijd bellen of mailen op info@edensmakelaars.nl

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Ja
Hotel Restaurant : Wymerts te Workum .

VERKOCHT  door Edens Horeca Makelaars : In het fraaie en historische centrum van de Elf Stedenplaats : Workum is te koop : Hotel Wymerts . Het bedrijf is bijzonder compleet en zeer fraai ingericht : In totaal 19 kamers , in diverse uitvoeringen , standaard kamers - luxe kamers - wellness kamer - suite met o.a. zitkamer en romantische kamer . Parkeermogelijkheid op eigen terrein , fraai terras . Er zijn diverse arrangementen samengesteld door de huidige eigenaren . Workum is zeer geliefd bij de toeristen maar ook het bedrijfsleven is goed vertegenwoordigd , denk aan  de diverse watersport gerelateerde bedrijven . Het zeer bekende Jopie Huisman Museum is tegenover het hotel gevestigd , om een nog betere indruk te krijgen van het bedrijf kijk dan eens op www.hotelwymerts.nl . Vraag de bedrijfspresentatie aan bij ons kantoor .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € Op aanvraag
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Provincie Friesland
Bedrijfswoning is mogelijk .
Café – Eetcafé : De 3 Zwaantjes in Langweer .

VERKOCHT  door : Edens Horeca Makelaars : Het bedrijf dat elke watersporter kent , wie is er niet geweest tijdens hun watersportvakantie . Maar ook de plaatselijke bevolking , met een rijk verenigingsleven in het dorp , weet dit fraaie en authentieke bedrijf te vinden . Het bedrijf ligt midden in de historische Buorren , de hoofdstraat van Langweer . Voor en achter het bedrijf een fijne terrasgelegenheid . De plaatselijke jachthaven op een afstand van 100 meter . Het centrum bruist van gezelligheid . Middenstand bedrijven zijn ruim voldoende aanwezig . Het bedrijf bestaat uit een restaurant gedeelte , keuken , toiletgroepen en opslagruimte op de begane grond . Op de eerste verdieping is een ruime zaalruimte aanwezig  voor ongeveer 100 personen , deze wordt in de wintermaanden regelmatig gebruikt . Er is een ruime woning aanwezig in het pand , maar deze behoeft wel een upgrading .  

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op Aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € € 3801.65
Prijs Borg € 3 maanden roz voorwaarden .
Provincie Friesland
Bedrijfswoning ja behoeft aanpassingen .
Restaurant Grand Café: Novelle Leeuwarden .

VERKOCHT DOOR : EDENS HORECA MAKELAARS : Novelle is een goed en modern ingericht restaurant in een horecagebied , direct gelegen bij het centrum van de stad Leeuwarden . Recht tegenover het Provinciehuis van Friesland . Het bedrijf is trendy , centrale keuken , goede opslagmogelijkheden , ruim terras voor uw bedrijf . Voldoende parkeermogelijkheden en bij een een drukke doorgangsroute met volop detailwinkels in allerlei vormen . Vraag de bedrijfspresentatie aan bij ons bedrijf . Het bedrijfspand is te koop . Overname bedrijfsinventaris en onroerend goed .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € nvt
Prijs BOG € verkocht
Prijs Huur € NVT
Prijs Borg € NVT
Bedrijfsoppervlakte 285 m2
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Neen
Wijn & Spijslokaal : Sjoddy Leeuwarden.

VERKOCHT door: EDENS HORECA MAKELAARS : In het centrum is voor overname beschikbaar , het meer dan bekende Wijn & Spijslokaal : Sjoddy . Het bedrijf heeft zijn naam meer dan verdient . Een uitstekend interieur met vele mogelijkheden . Het bedrijf is zeer compleet ingericht met alle behoeften die U wenst in een fijn horeca bedrijf .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op Aanvraag
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € Op aanvraag
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Casco Restaurant Zuidlaren

VERHUURD DOOR : Edens Horeca Makelaars . In het centrum van Zuidlaren in casco uitvoering is te huur , het voormalige sushi en japans restaurant . Het pand ligt op prachtige hoek locatie , hartje centrum Zuidlaren . Een zeer karakteristiek en monumentaal pand , gebouwd in 1909. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om het pand een andere horeca invulling te geven .

Verder lezen
Prijs Huur € 3500.= per maand
Prijs Borg € 3 maanden
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning 4 kamers bovenverd.
Restaurant : Sluiszicht in Workum .

VERKOCHT DOOR : EDENS HORECA MAKELAARS :Een bijzonder fraai ingericht Café Restaurant , direct gelegen bij het centrum van deze Friese Elfstedenplaats. Ruime bovenwoning , goed uitgevoerd , terras aan het water , aanlegplaatsen , alles aan een drukke doorgaande vaarroute . Gewoon een bedrijf wat U moet bezichtigen en voor vele horeca doeleinden geschikt .

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Pracht € NVT
Prijs BOG € NVT
Prijs Huur € € 0
Prijs Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte NVT
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Restaurant Ons Food en Wine in Harlingen

VERKOCHT DOOR : EDENS HORECA MAKELAARS OVB .Restaurant Ons Food en Wine is een multifunctioneel horeca bedrijf. Locatie is geschikt voor diverse horeca, Restaurant, Shoarma, Pizza, Broodjeszaak, Sushi en Cafetaria. Er is een vergunning op dit pand tot 03.00 uur open ’s nachts. Het bedrijfspand beschikt over een horecagedeelte op de begane grond met alle voorzieningen en is goed onderhouden, zowel het exterieur als het interieur.

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € Op aanvraag
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Restaurant `t Kofschip

VERKOCHT.....Edens Horeca Makelaars: Op een steenworp afstand van Leeuwarden, dé culturele hoofdstad van Europa 2018, is het goed toeven in het watersportdorp Grou. Helemaal voor wie – op zoek naar een slimme overname – neerstrijkt bij dit restaurant. Dit in het centrum gelegen restaurant is al lange tijd een begrip in Grou en omstreken, en ook online geniet het warme belangstelling. Je zit er dan ook heerlijk, het hele jaar rond, met een capaciteit van circa 100 zitplaatsen binnen en op het terras ruimte voor 100 gasten.    

Verder lezen
Provincie Friesland
Bedrijfswoning Ja
Horeca Centrum Spa

VERKOCHT  DOOR : EDENS HORECA MAKELAARS : Te koop de bedrijfs exploitatie plus het onroerend goed van Horecacentrum Spa in 2de Exloermond direkt in de nabijheid van het toeristendorp Exloo met zijn hunebedden en vele andere aktiviteiten. Het bedrijf bestaat uit een cafe gedeelte , restaurant , zaalruimte en een afhaal snack gedeelte . Op de eerste verdieping is een ruime bedrijfswoning gesitueerd . Deze ruimte kan zelfs als 2 woonruimtes worden gebruikt . In het cafe is ruimte voor 35 bezoekers , de zaalruimte heeft plaats voor 200 tot 250 gasten , deze zal beschikt over een ruim podium . Het separate restaurant - fraai en sfeervol ingericht - kan een 40 tal gasten ontvangen . De woonruimte bestaat o.a. 2 woonkamers , 5 slaapkamers , keuken en badkamer plus zolderruimte . Voldoende opslagmogelijkheden voor uw goederen . Het bedrijf beschikt over alle noodzakelijke vergunningen en voldoet aan de hedendaagse eisen . Het bedrijf is zeer geschikt als buffetrestaurant maar ook voor een bed and breakfast zijn er hier volop mogelijkheden. De ligging van het bedrijf met een perceelopp. van 2145m2 is aan de rand van het dorp 2de Exloermond en heeft een vrij uitzicht , direkt aan de doorgaande weg gelegen met meer dan voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein . * Vraag de bedrijfspresentatie aan van dit object bij ons kantoor .  

Verder lezen
Prijs BOG € 295.000,=
Provincie Drenthe
Bedrijfswoning Ja
Lunchroom – Cafetaria Leeuwarden

Verkocht door Edens Makelaars :  Cafetaria - Lunchroom : De Dobbe in de fraaie woonwijk Zuiderburen is overgedragen aan een nieuwe eigenaar . Het gehele bedrijf wordt gerefit en verder gemoderniseerd .  

Verder lezen
Prijs Inv/GW €Op aanvraag
Prijs Huur € 2300,=
Provincie Friesland
Copyright 2023 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl
Loading