Restaurant de Nieuwe Bentepol te Hoogersmilde

Play

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie aan de rand van het Drents Friese Wold bieden wij u op een ruime kavel dit woonhuis met bedrijfsruimte aan. Prachtig gelegen aan een bosrand omgeven door diverse recreatiebedrijven. Het woonhuis heeft op de begane grond een ruime woonkamer, keuken, kantoor en toilet. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 4 slaapkamers, badkamer en zolderverdieping. De woning is van origine gebouwd als een twee onder een kap woning en is in 1982 verbouwd tot één woning. De aanbouw van het restaurant heeft vanaf 1991 plaats gevonden.
Op een kavel van ca 4000m2 grond biedt deze locatie vele mogelijkheden. Het Restaurant voorheen bekend als de Nieuwe Bentepol beschikt over een verkoopruimte met grote serre met 100 zitplaatsen. De keuken is volledig ingericht en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. De naast gelegen zaal biedt mogelijkheden voor kleine feesten en partijen met een capaciteit van ca 80 personen. Op het ruime zonnige terras kunnen nog eens 100 gasten plaats nemen. Een midgetgolfbaan maakt deel uit van dit perceel. Verder voldoende opslagruimte en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het object ligt in het dorp Hoogersmilde in gemeente Midden-Drenthe, provincie Drenthe. Het dorp heeft circa 1450 inwoners.

Is uw interesse gewekt voor dit prachtige object neem dan snel contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Inclusief
B.O.G. € 575.000,=
Huur € NVT
Borg € NVT
Perceeloppervlakte 3970m2
Bedrijfsoppervlakte 315m2
Bedrijfswoning Ja, 140m2
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Restaurant
Aantal zitplaatsen 280
Datum van beschikbaarheid 13-02-2024
Provincie Drenthe
Land Nederland
Adres Bosweg10, 9423 TA Hoogersmilde
Copyright 2024 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl
Loading