Boornbergum : Snackbar de Bikker .

play

omschrijving

VERKOCHT .Edens Horeca Makelaars: Op een mooie zichtlocatie in het centrum van het dorp Boornbergum bieden wij u snackbar de Bikker aan. Het bedrijf is volledig ingericht en voldoet aan alle huidige wettelijk gestelde eisen. Binnen zijn er ca 30 zitplaatsen en buiten een terras met ruimte voor meer dan 40 personen. Een keurige toiletgroep en voldoende opslagmogelijkheden.
Naast de snackbar bevindt zich de ruime bedrijfswoning met keuken/kamer gescheiden door ensuite-deuren, kantoor en badkamer op de benedenverdieping met boven maar liefst 3 slaapkamers. Op de achterkant een volledig beschutte tuin waarin u uw vrije uren heerlijk kunt verblijven.
Onder de rook van Drachten waar nog veel potentie ligt wat betreft bezorgen. Drachten heeft ca 50.000 inwoners en is de hoofdstad van de gemeente Smallingerland. Tegelijk gelegen naast het toeristische buurdorp Beetsterzwaag wat bekend staat om zijn prachtige ligging.

Ondanks een zeer goed rendement is de huidige eigenaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ideaal voor een jonge familie met kinderen, de zaak aan huis!

Bent u ondernemer of op zoek naar uw eerste onderneming dan is dit wel uw kans.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Pacht € NVT
B.O.G. € NVT
Borg € 3 maanden ROZ
Bedrijfsoppervlakte 90
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Cafetaria|Cafetaria/Snackbar
Aantal zitplaatsen 70
Datum van beschikbaarheid 18-05-2023
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Easterbuorren 1, 9212 PX Boornbergum