TAXATIE ZOALS HET BEHOORT

Of het nu gaat om een taxatie van uw bedrijfspand, een huurwaarde-bepaling of een taxatie van de goodwill en inventaris, u kunt er vanuit gaan dat er een taxatie zal plaatsvinden zoals het behoort.

Alle facetten van uw onroerend goed en van uw bedrijf worden onder de loep genomen, wij zien naar de locatie, maar ook de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, de bereikbaarheid en al het mogelijke om te komen tot een juist en verantwoord beeld van uw horecabedrijf.

Uw onroerend goed overbrengen van bv box 1 naar box 3, dit kan van toepassing zijn voor u, wanneer u de bedrijfsvoering heeft overgedragen aan een derde. Deze waardebepaling doen wij samen met de belastingdienst.

Opdrachtgevers die ons taxatie opdrachten verstrekken zijn o.a. ABN AMRO, RABO bank, Wooncoöperatie ‘s, Beleggers in onroerend goed, Financiële dienstverleners e.a.

Neem direct contact met ons op!

HORECA-BEDRIJVEN GETAXEERD IN O.A.

Balk-Bolsward-Leeuwarden-Beetsterzwaag-Sneek-Sloten-Terherne-Zuidlaren-Heerenveen-Uithuizen-Terschelling-Oudemirdum-Zurich-Groningen-Workum-Zuidwolde-Vlieland-Wolvega-Grou-Woudsend- Joure , Harlingen , Ruinen , Terschelling ,  Giethoorn , Oostmahorn en anderen .

Markante horeca bedrijven getaxeerd:
Service Hotel te Wolvega met appartementen, Cateringbedrijf Urk , Hotel Franeker, Golfcentrum met Horecavoorziening in Friesland . Luxe bed / breakfast te Sneek. Hotel op Vlieland, gerenommeerd Restaurantbedrijf op Terschelling, Hotel in Harlingen, Hotel Ruinen, Zorgcentrum met horeca dienstverlening. Luxe Cafetaria in Tollebeek, Restaurant Giethoorn, Horeca voorziening op vakantiepark Eese, e.v.a.

Wist u dat de taxatie wederom zijn aangescherpt door de overheid en bancaire instellingen in 2021. Jaarlijkse bijscholingen zijn verplichte kost voor register – taxateurs in Nederland, op deze wijze blijven de taxateurs op hoogte van alle ontwikkelingen die actueel zijn.

Copyright 2022 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl