Alle facetten van uw onroerend goed en van uw bedrijf worden onder de loep genomen, wij zien naar de locatie, maar ook de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, de bereikbaarheid en al het mogelijke om te komen tot een juist en verantwoord beeld van uw horecabedrijf.

Uw onroerend goed overbrengen van bv box 1 naar box 3, dit kan van toepassing zijn voor u, wanneer u de bedrijfsvoering heeft overgedragen aan een derde. Deze waardebepaling doen wij samen met de belastingdienst.

Opdrachtgevers die ons taxatie opdrachten verstrekken zijn o.a. ABN AMRO, RABO bank, Wooncoöperatie ‘s, Brouwerijen , Beleggers in onroerend goed, Financiële dienstverleners e.a.

Neem direct contact met ons op!

    Markante horeca bedrijven recent getaxeerd: Hotel Franeker, Golfcentrum met Horecavoorziening in Friesland. Hotel op Vlieland, gerenommeerd Restaurantbedrijf op Terschelling, Hotel in Harlingen, Hotel Ruinen, Zorgcentrum met horeca dienstverlening. Horeca voorziening op vakantiepark Eese, Restaurant in Koudum met jachthavens , Hotel Café Restaurant Harlingen , Restaurant Lemmer , It Wiid Earnewoud , Hotel te Workum. Horeca Holle Poarte te Makkum , Cafetaria in Nieuwweerdinge , Horeca en recreatie complex Eens, Cafetaria Kootstertille, Restaurant in Makkum. Luxe Lunchroom en Ijssalon Heerenveen. Horeca Bedrijven recent in o.a. : Dalen, Wijnjewoude, Giethoorn, Kampen , Harlingen, Molkwerum, Nieuw Buinen, Borger, Almere, Harlingen, Appelscha, Oosterwolde en Hotel op Ameland.

    Wist u dat de taxatie wederom zijn aangescherpt door de overheid en bancaire instellingen in 2022. Jaarlijkse bijscholingen zijn verplichte kost voor register – taxateurs in Nederland, op deze wijze blijven de taxateurs op hoogte van alle ontwikkelingen die actueel zijn.