Makkum: Cafetaria Iterij t Hart

omschrijving

Edens Horeca Makelaar:  Op een toplocatie in het prachtige watersportdorp Makkum wordt deze goedlopende Cafetaria Iterij t Hart ter overname aangeboden. Deze mooie onderneming op een goede zicht locatie aan het horecaplein midden in de gezellige dorpskern van Makkum beschikt over alle apparatuur die nodig is om een deze zaak te exploiteren (o.a. nieuwe softijsmachine 2023, nieuwe koelwerkbank en koffiezetapp. 2022). Op de begane grond bevindt zich de cafetaria met 28 zitplaatsen. Op het terras aan de voorzijde is er plaats voor 30 personen. Het bedrijf voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen en er zijn geen verplichtingen. De cafetaria beschikt over een eigen toiletgroep en voldoende opslagmogelijkheden met o.a. achter het bedrijf een magazijn met koel- en vriescel. (Energiecontract met vaste en gunstige tarieven is overdraagbaar).

Makkum, ook wel “de poort van Friesland genoemd” is een actief dorp met 3600 inwoners, is gelegen in de gemeente Súdwest-Fryslân en trekt jaarlijks vele dag toeristen aan vanwege haar unieke ligging aan het IJsselmeer.

Wilt u 1 augustus 2024 nog starten met uw eigen onderneming met zeer gunstige overnamecondities neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

 

 

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € 47.500,=
Huur € 2280,=
Verkoopoppervlakte 120
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting Ja
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Cafetaria/Snackbar
Aantal zitplaatsen 58
Datum van beschikbaarheid 04-04-2024
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Markt 2, 8754 ES Makkum, Nederland