Leeuwarden: Eetcafe ’t Goede

play

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Bent u op zoek naar een unieke kans om uw eigen horecabedrijf te runnen? Dan is dit uw kans! Aan de Weert 13 in het bruisende hart van Leeuwarden bieden wij een prachtig ingericht horecabedrijf te koop aan. Dit bedrijf is gevestigd in de populaire horecastraat van de stad, een locatie die bekend staat om zijn levendigheid en aantrekkingskracht.
Belangrijkste kenmerken:
Capaciteit: Het pand biedt ruimte aan maar liefst 65 zitplaatsen (boven en beneden). Perfect voor zowel een intieme avond als een drukke dag vol klanten.
Bar: Een sfeervolle bar met 8 zitplaatsen, ideaal voor het serveren van een breed scala aan drankjes en het creëren van een gezellige sfeer.
Inrichting: Het bedrijf is smaakvol ingericht, met oog voor detail en comfort. De inrichting zorgt voor een uitnodigende ambiance waar gasten graag willen verblijven.
Locatie: Het horecabedrijf bevindt zich in een van de druk bezochte horecastraten van Leeuwarden. Dit betekent een constante stroom van potentiële klanten, zowel locals als toeristen en studenten, die op zoek zijn naar een geweldige eet- en drink ervaring. De locatie biedt bovendien goede bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
Waarom dit bedrijf?
Turnkey Operationeel: Het bedrijf is volledig operationeel en klaar voor gebruik. U kunt meteen beginnen met het ontvangen van gasten.
Klantengroep: Door de ligging trekt u een divers publiek aan, van studenten tot toeristen en locals.
Groeimogelijkheden: De huidige setting biedt tal van mogelijkheden om het concept verder uit te breiden en te personaliseren.
Deze unieke kans is perfect voor ambitieuze ondernemers die hun stempel willen drukken in de horeca van Leeuwarden. Of u nu een ervaren horecaondernemer bent of net begint, dit bedrijf biedt alle ingrediënten voor succes.
Interesse?
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Grijp deze kans en word de trotse eigenaar van een prachtig horecabedrijf in een van de beste locaties van Leeuwarden!
Dit is uw kans om een mooi horecabedrijf over te nemen op een toplocatie in Leeuwarden. Wees er snel bij en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € 75.000, =
Huur € 1.365,= 0%BTW
Bedrijfsoppervlakte 150
Bedrijfswoning Geen
Terras Ja
Personeel verplichting In overleg
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Aantal zitplaatsen 75
Datum van beschikbaarheid 09-06-2024
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Weerd 13, 8911 HL Leeuwarden, Nederland