Harlingen: Café Restaurant Jonas

play

omschrijving

VERKOCHT  :  Edens Horeca Makelaars: In de Elfstedenstad Harlingen bieden wij u ter overname aan Restaurant Jonas. Dit eigentijdse modern ingerichte restaurant beschikt binnen over ca 60 zitplaatsen, verdeelt over 2 verdiepingen en heeft een prachtig uitzicht over de haven van Harlingen en de Waddenzee. Op het terras kunnen nog eens 120 gasten plaats nemen om te genieten van het prachtige uitzicht over het werelderfgoed en zeezicht waarbij u de eilanden kunt zien liggen. De professionele bedrijfskeuken is volledig ingericht en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. De sanitaire ruimtes zijn prima en er is voldoende opslagcapaciteit.
Een locatie waar trouwerijen, vergaderingen en bedrijfsfeesten uitstekend tot zijn recht komen. Tijdens de 5-jaarlijkse Sail Harlingen is dit bedrijf the Place to be.
Harlingen is de havenstad voor de veerdienst naar de Waddeneilanden. Het restaurant bevindt zich op loopafstand van het veer. Harlingen is met ca 15.000 inwoners een Friese (haven)stad ten noorden van de afsluitdijk.

Is uw interesse gewekt voor dit prachtige object neem dan snel contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting In overleg
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Dagzaak|Eetcafé|Grand Café|Lunchroom|Partycentrum|Restaurant
Aantal zitplaatsen 180
Datum van beschikbaarheid 24-11-2023
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Nieuwe Willemskade 9, 8862 RZ Harlingen, Nederland