Eetcafé het Friethuys

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Aan de drukke horeca straat de Noordkade te Drachten wordt aangeboden het in 2018 compleet nieuw gebouwde Friethuys. Dit goedlopende bedrijf beschikt over alle moderne en hoogwaardige apparatuur die nodig is om deze sfeervolle zaak te exploiteren.
Alle apparatuur is goed onderhouden en ziet er keurig uit. Er is niet bespaard op de inrichting. Met een ruime inloop koel en vriescel, hoogwaardige spoelkeuken, een 3 tal taps uit de wand, de witte Perfecta frituuroven, een Ubert rotisserie kippengrill en de luxe Taylor ijsmachine is de zaak van alle gemakken voorzien.

Het eetcafé biedt plaats aan 52 gasten en op het terras aan de voorzijde geeft plek voor 60 gasten. Het terras is gunstig gelegen en in de zomer is deze plek autovrij. Het terras is in 2021 compleet vernieuwd.

In tijden van sluiting heeft Het Friethuys haar omzetten weten te behalen door bezorging en afhaal. Deze lag toen boven de € 500.000,= per (corona) jaar net als de prognose voor komend jaar. Nu de horeca weer geopend is weten de gasten Het Friethuys te vinden voor een hapje en een drankje en beschikken zij over een fijne gastenkring. Midden in de drukte van alle populaire zaken is dit plekje een parel. De Noordkade is naast de vele eetgelegenheden die het rijk is het uitgaanscentrum van Drachten wat tevens de hoofdstad is van de gemeente Smallingerland met ca 45.000 inwoners.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Pacht € n v t
B.O.G. € n v t
Huur € 2.500,=
Borg € 3 maanden
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting In overleg
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort fast food
Aantal zitplaatsen 65
Datum van beschikbaarheid 01-04-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Noordkade 57, 9203 CE Drachten
Copyright 2022 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl
Loading