Eetcafe Het Friethuys te Drachten

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie in Drachten bieden wij cafetaria-eetcafe Het Friethuys aan. De onderneming is in 2018 volledig nieuw ingericht en beschikt over alle moderne en hoogwaardige apparatuur die nodig is om deze mooie zaak te exploiteren. Binnen is er plaats voor 50 personen terwijl op het ruime terras aan de voorzijde 60 gasten kunnen genieten van de verse friet die hier wordt bereidt. De aanwezige installaties zijn in uitstekende staat van uitvoering en voldoen aan de huidig wettelijke eisen.
Ook de sanitaire ruimtes zijn keurig ingericht en er is voldoende opslagruimte.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een ruime woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en keuken die eventueel in overleg tot 2 appartementen kunnen worden omgebouwd. Elk appartement is voorzien van een eigen toegang. U kunt het pand ook huren zonder bovenwoning.

De woningen dienen wel te worden opgeknapt maar de eigenaren zijn bereid om in goed overleg met u de woningen te renoveren.

De Noordkade is naast de vele eetgelegenheden die het rijk is het uitgaanscentrum van Drachten wat tevens de hoofdstad is van de gemeente Smallingerland met ca 45.000 inwoners.

Er wordt een hoge omzet gerealiseerd (meer dan 450K) met een goed rendement. Kortom een prachtig bedrijf en een droom voor elke ondernemer.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Pacht € n v t
B.O.G. € n v t
Huur € Op aanvraag
Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Verkoopoppervlakte voldoende
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting In overleg
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort fast food
Aantal zitplaatsen 65
Datum van beschikbaarheid 26-07-2021
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Noordkade 57, 9203 CE Drachten
Copyright 2021 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl