In ons gebied: Friesland – Groningen – Drenthe – Kop van Overijssel, Flevoland en de Waddeneilanden zijn wij met onze 3 horeca makelaars marktleider in deze dynamische markt.

Bij het verkopen of aankopen van een horeca-bedrijf en vervolgens de overdracht in beeld brengen komt meer kijken dan waar een gemiddelde makelaar zich mee bezig houdt. Wij als horeca-makelaars zijn op de hoogte van alle wettelijke en regionale ontwikkelingen, fiscale gevolgen e.d. . Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met diegenen die in de horeca werkzaam zijn en over deze specifieke kennis beschikken.

Neem direct contact met ons op!

Gecertificeerd

Al deze kennis en het vertrouwen in ons kantoor is in een aantal jaren opgebouwd en verworven. U begrijpt maar al te goed als ondernemer dat wij daar zorgvuldig mee om moeten en kunnen gaan. De gekozen zorgvuldigheid en het vertrouwen in ons kantoor zullen wij altijd naar u als partij bewaken.

Wenst u een persoonlijk gesprek over uw eventuele verkoop of aankoop-plannen, laat het ons weten, wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, wij adviseren u graag!

Wij zijn een gecertificeerd full – time kantoor als lid: VMH, Vakgroep Makelaars Horeca en ingeschreven bij het Vastgoed Cert.