Warns : Restaurant Café “Op Warns”

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: in een van de mooiste dorpen van Fryslân bieden we te koop aan Cafe Eetcafé “Op Warns”. Het onroerend goed en exploitatie wordt te koop aangeboden en bevindt zich in goede staat. Het pand heeft 2 verdiepingen met een totale bedrijfsoppervlakte van ca 300m2. Op de begaande grond bevindt zich het authentieke eetcafé met ca 60 zitplaatsen, hier is ook een ruime bedrijfskeuken gesitueerd. Het karakteristieke horecapand is bekend als café/eetcafé maar dient zich ook prima als pizzeria, tapasbar of nieuwe trends in de horeca. Laat hierover uw gedachten de vrije loop. Op de eerste verdieping bevinden zich de zeer ruime bedrijfswoning en 2 slaapkamers. Aan de achterzijde van het pand is een grote tuin met toegang tot uw eigen garage. Het geheel wordt afgerond met een gezellig terras aan de voorzijde van het pand met ca 24 zitplaatsen. Op de zijkant van dit bedrijf bevindt zich een overdekt verwarmd terras.

Warns is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân en telt 765 inwoners, in de Nederlandse provincie Friesland. Het dorp is ontstaan uit een drietal kernen die onderdeel maakte van het lintdorp, de grootste kern is de Noorderburen. De Buren, ook wel Kerkburen is de oorspronkelijk dorpskern en de Zuiderburen is het dunst bewoond.

Het ligt ten zuiden van Molkwerum, ten zuidoosten van Stavoren en ten westen van Hemelum en Bakhuizen. De grootste dorpskern ligt aan het Warnservaart die onderdeel is van het Johan Frisokanaal. Door deze ligging is de watersport voor Warns van groot belang, ook de jachtbouw. Het dorp kent meerdere jachthavens.

 

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € incl
B.O.G. € 625000
Huur € NVT
Borg € NVT
Perceeloppervlakte 1995
Bedrijfsoppervlakte ruimvoldoende
Verkoopoppervlakte 250
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting In overleg
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Café-Restaurant
Aantal zitplaatsen 80
Datum van beschikbaarheid 17-11-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres ‘t Noard 13 8721 GA Warns

Bootverhuur Yachtrental; 4 appartementen op het water

Play

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen Bed and Breakfast op of aan het water? Op een prachtige locatie met direct toegang tot de Alde Feanen nabij Drachten bieden wij u een goedlopende jachtcharter aan. In de huidige situatie wordt de vloot hoofdzakelijk gebruikt als huurboot om de Friese meren te verkennen maar dient ook als B & B. Comfortabel overnachten op een Friese Motortjalk met uitgebreid ontbijt, dat is heerlijk wakker worden.

De Tjalken zijn gezellig en zeer ruime boten met slaapmogelijkheden voor 4-6 Personen. De schepen zijn uiterst stabiel en door de unieke verschijning leuk om te zien en allemaal uitgerust met 2 gezellige hutten, een ingerichte keuken, salon en een eigen toilet aan boord.

Alle schepen hebben een krachtige binnenboord 50PK dieselmotor (Mitsubishi Samofa), boegschroef, verwarming, compressor koelkast op solar, toilet, kooktoestel, 12 volt aansluiting, bedieningsstoel, zwemtrap, kussens, walstroomkabel en zonnepanelen.
Door de geringe doorvaarthoogte, diepgang en breedte van deze unieke motortjalken ontdekt uw gast de mooiste plaatsen in Friesland. U vaart daar waar anderen niet kunnen varen. Het varen (besturen) is gemakkelijk en snel om te leren, een vaarbewijs is niet verplicht. Naast de dieselmotor hebben de Tjalken een boegschroef die het manoeuvreren nog eenvoudiger maakt.

Ondanks een rendement van meer dan 20% per jaar (april-oktober) is er nog veel potentie om zelfs naast uw werk een leuke hobby te hebben met goede verdiensten.

Bent u enthousiast geworden, neem dan contact op, want wij hopen namelijk dat de Tjalken weer in goede handen komen. Kijk op www.yachtrental.nl

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

B.O.G. € Op aanvraag
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Yachtcharter, bootverhuur, BenB, Appartementen
Datum van beschikbaarheid 30-03-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Buitensvallaat, Drachten

Herbergh : Oer ’t Hout in Grou .

omschrijving

EDENS HORECA MAKELAARS : In de watersportplaats Grou , door ons kantoor aangekocht en verhuurd , het fraaie multi funtioneel horeca bedrijf : Oer ’t Hout , de voormalige jeugdherbergh , eigen aanlegsteigers , super terras op het zuiden , meer dan 200 slaapplaatsen , kortom een beeldbepalende locatie in het hart van Grou . Het gehele gebouw wordt voorzien van o.a. zonnepanelen , kortom : de energietransitie 2023 is in 2023 gereed .

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € nvt
Pacht € nvt
B.O.G. € NVT
Huur € NVT
Borg € NVT
Perceeloppervlakte 2365 m2
Bedrijfsoppervlakte 1450m2
Verkoopoppervlakte NVT
Bedrijfswoning ja
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Logies
Aantal zitplaatsen 350
Datum van beschikbaarheid 25-01-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Raadhuisstraat 17 9001 AG Grou
Copyright 2024 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl
Loading