Noordwolde Snackbar de Brug

play

omschrijving

VERKOCHT  Edens Horeca Makelaars: Op een goede zichtlocatie in het centrum van Noordwolde (Friesland) hebben wij Snackbar/Automatiek de Brug in de verkoop gekregen. De zaak is netjes, de keuken volledig ingericht en voldoet aan alle eisen. Er is voldoende opslagmogelijkheid. Binnen is er plek voor ca 16 personen en buiten kunnen eveneens 16 personen plaatsnemen op het zonnige terras. Het bedrijf is van oudsher, in wijde omgeving nog erg bekend en behaald ondanks 3 tot 4 avonden open een zeer goed resultaat. Door bijvoorbeeld ruimere openingstijden, bezorgen en een enthousiast horecapaar is er nog veel meer potentie. Zeker voor starters!………

Let Op! Achter en boven de zaak bevindt zich een bedrijfswoning met maar liefst 4 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer, berging en grote schuur. Een gezellig tuintje met eigen oprit en grote schuur op een perceel van 370m2 ronden dit geheel af.

Noordwolde is een dorp in de gemeente Westellingwerf en heeft ca 3500 inwoners. Gelegen in een besloten landschap met in het zuiden en oosten de bossen en heidevelden van Drenthe en het westen de Lindevallei en het verdere waterrijke Friesland.

Is uw interesse gewekt neem dan snel contact op met ons kantoor.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Inclusief
Pacht € NVT
B.O.G. € 0.00
Huur € NVT
Borg € NVT
Perceeloppervlakte 370m2
Bedrijfswoning 140m2
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Cafetaria/Snackbar
Aantal zitplaatsen 32
Datum van beschikbaarheid 31-05-2023
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Hellingstraat 1, 8391 CP Noordwolde