Oudebilddijk: Restaurant en mini-camping in Friesland

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Op een unieke locatie, op 200 meter van De Waddenzee Unesco Werelderfgoed, ligt deze populaire Waddenherberg met minicamping. Ten midden van natuur, ruimte en een netwerk van fiets- en wandelpaden voor liefhebbers van rust en donkere nachten.
Het recent gemoderniseerde horecabedrijf met bedrijfspand op een perceel van 2080m2 ademen een eilandgevoel op het Friese vasteland. Het restaurantgedeelte biedt plek voor 65 zitplekken, het terras – dat gelegen is op het zuiden – geeft plek voor 60 personen. Achter de herberg kan worden geslapen: hier is een ecologisch ingerichte nachttuin met plaats voor zes kleine camperbusjes. Wifi, stroom en water zijn voor bezoekers in de tuin geregeld.
De keuken is volledig ingericht en beschikt over alle benodigde apparatuur. De zaalruimte heeft een geluidsysteem en camera’s voor live streaming en live muziekoptredens. Een onderneming die inspeelt op de trend van streekeigen producten en de in populariteit groeiende Waddenkust. Verder bevindt zich op de begane grond en 1ste verdieping een ruime bedrijfswoning in authentieke stijl met eetkamer, keuken, slaapkamer, ruime living en badkamer die het geheel afronden.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
B.O.G. € Op aanvraag
Perceeloppervlakte 2080m2
Verkoopoppervlakte ruimvoldoende
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Ja
Brouwerijverplichting Nee
Soort Beleggingspanden|Café Restaurant|Restaurant|Vakantiepark
Aantal zitplaatsen 125
Datum van beschikbaarheid 25-01-2023
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Oudebildtdijk 1226, 9075 NR Westhoek, Nederland