Drenthe: Prachtig ingericht Eetcafé

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie in het centrum van een toeristische plaats in Drenthe bieden wij dit eetcafe aan. Een compleet ingericht bedrijf, instap klaar om als gevolg van corona een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op de begaande grond bevindt zich het restaurant met ca 50 zitplaatsen en een perfect ingerichte keuken. De sanitair ruimten zijn erg verzorgd en een ruim terras aan de voorzijde met ca 40 zitplaatsen waar zowel jaarlijks en wekelijks markten worden gehouden complementeren het geheel.

Op de eerste verdieping is bovendien een ruime bedrijfswoning met woonkamer, 4 slaapkamers en badkamer. Voor een startende ondernemer een kans om een leuke toekomst in te gaan.

Drenthe is een provincie in Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Grofweg grenst ze in het noorden aan de provincie Groningen, in het oosten echter aan de Duitse deelstaat Nedersaksen, in het zuiden aan de provincie Overijssel en in het westen aan de provincie Friesland. Assen is de hoofdstad van Drenthe.

Voor verdere informatie kunt u ons altijd bellen of mailen .

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Huur € Op aanvraag
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting Ja
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Café|Café Restaurant|Eetcafé|Lunchroom|Lunchroom/Dagzaak
Aantal zitplaatsen 100
Datum van beschikbaarheid 05-02-2021
Provincie Drenthe
Land Nederland
Adres Assen