Hooghalen : Eetcafé Boszicht .

play

omschrijving

VERKOCHT …Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie in een bosrijke omgeving en onder de rook van Assen bieden wij u in Hooghalen het bekende Eetcafe Boszicht aan. Het eetcafe biedt binnen plaats voor ca 40 personen en in de nieuw aangebouwde serre en op het terras aan de voorzijde kunnen nog eens 56 personen plaats nemen. Het eetcafe staat vooral bekend om de unieke locatie voor partijen en barbecue feesten tot 120 personen die in de fraai aangelegde tuin worden gehouden. Volledig ingericht met bar, buitengrill en overkapping geschikt voor elk weertype. Het bedrijf is 5 dagen per week geopend en biedt daardoor nog veel potentie. De keuken is volledig, goed ingericht en voldoet aan alle huidig wettelijk gestelde eisen. Er is voldoende opslagruimte met oa op de achtertuin een ruime schuur voor al uw terrasmeubilair etc. De sanitaire ruimtes zijn netjes en ruim.
Achter het pand is een ruim woonhuis met woon/eetkamer, keuken met op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping boven de zaak bevindt zich een ruime woonkamer met slaapkamer (zie plattegrond).

Hooghalen is een esdorp in de gemeente midden Drenthe en telt ca 1500 inwoners. Toeristische trekpleisters zoals Westerbork en TT Assen brengen veel toeristen naar Hooghalen.

Is uw interesse gewekt voor dit prachtige object neem dan snel contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € 95.000,=
Pacht € NVT
B.O.G. € NVT
Huur € 1.400,= (0% BTW)
Borg € 3 maanden ROZ
Bedrijfsoppervlakte 180
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting Ja
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Café Restaurant|Dagzaak|Eetcafé
Aantal zitplaatsen 200
Datum van beschikbaarheid 22-06-2023
Provincie Drenthe
Land Nederland
Adres Hoofdstraat 53, 9414 AB Hooghalen, Nederland