Bootverhuur Yachtrental; 4 appartementen op het water

play

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen Bed and Breakfast op of aan het water? Op een prachtige locatie met direct toegang tot de Alde Feanen nabij Drachten bieden wij u een goedlopende jachtcharter aan. In de huidige situatie wordt de vloot hoofdzakelijk gebruikt als huurboot om de Friese meren te verkennen maar dient ook als B & B. Comfortabel overnachten op een Friese Motortjalk met uitgebreid ontbijt, dat is heerlijk wakker worden.

De Tjalken zijn gezellig en zeer ruime boten met slaapmogelijkheden voor 4-6 Personen. De schepen zijn uiterst stabiel en door de unieke verschijning leuk om te zien en allemaal uitgerust met 2 gezellige hutten, een ingerichte keuken, salon en een eigen toilet aan boord.

Alle schepen hebben een krachtige binnenboord 50PK dieselmotor (Mitsubishi Samofa), boegschroef, verwarming, compressor koelkast op solar, toilet, kooktoestel, 12 volt aansluiting, bedieningsstoel, zwemtrap, kussens, walstroomkabel en zonnepanelen.
Door de geringe doorvaarthoogte, diepgang en breedte van deze unieke motortjalken ontdekt uw gast de mooiste plaatsen in Friesland. U vaart daar waar anderen niet kunnen varen. Het varen (besturen) is gemakkelijk en snel om te leren, een vaarbewijs is niet verplicht. Naast de dieselmotor hebben de Tjalken een boegschroef die het manoeuvreren nog eenvoudiger maakt.

Ondanks een rendement van meer dan 20% per jaar (april-oktober) is er nog veel potentie om zelfs naast uw werk een leuke hobby te hebben met goede verdiensten.

Bent u enthousiast geworden, neem dan contact op, want wij hopen namelijk dat de Tjalken weer in goede handen komen. Kijk op www.yachtrental.nl

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Bedrijfspresentatie aanvragen

Gegevens

B.O.G. € Op aanvraag
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort B&B
Datum van beschikbaarheid 30-03-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Buitensvallaat, Drachten