Soulfood Bar Onder de Kelders te Leeuwarden

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie aan de Bierkade in Leeuwarden bieden wij langs de gracht een prachtig restaurant, bekend als “Onder de Kelders”, met ruim terras aan het water aan. Soulfood Bar Onder de Kelders is gevestigd op een voor Leeuwarden historische locatie. Begin 15e eeuw werd het gebied waar u nu zit namelijk het handelscentrum van Leeuwarden. Daarvoor handelde men er voornamelijk in bier, vandaar ook de naam Bierkade. Het restaurant zelf bestaat uit uitgebreide huiskelders die toebehoorden tot de panden aan de Kelders. Deze grachtenkelders van het “Utrechtse Model” werden gebruikt voor opslag van goederen en de kades als laad- en losplaats.

Leeuwarden kent 105.000 inwoners en is onder meer bekend van de Europese Hoofdstad van het Jaar 2018.

In 2021 is het restaurant (bijna volledig) vernieuwd met inventaris die zeer passend is bij het huidige concept en een geweldige uitstraling geeft. Op de begane grond is er een zitgedeelte met ca 70 zitplaatsen en een bargedeelte gecreëerd. Ook bevindt zich hier een logistiek goede en ruim opgezette, volledig ingerichte bedrijfskeuken. Het prachtige terras aan de kade beschikt over ca 50 zitplaatsen in gezellige loungeopstelling. Er is voldoende opslagruimte voor droogwaren en koel-/vriescel aanwezig. De sanitaire ruimtes zijn ook als nieuw en daarmee is het geheel zeer goed onderhouden. Op de kade bevindt zich een traplift die door de gemeente wordt onderhouden.

Er is zeker nog potentie om de omzet te verhogen. De huidige exploitant is bereid om mee te denken over financieringsmogelijkheden. Mede vanwege gezondheidsreden zoeken zij een nieuwe exploitant die deze prachtige zaak tot een succes kunnen brengen.

Is uw interesse gewekt en bent u de juiste ondernemer voor dit object laat het ons dan weten.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Pacht € NVT
B.O.G. € NVT
Huur € Op aanvraag
Borg € 3 maanden
Bedrijfsoppervlakte 165 m2
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting In overleg
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Restaurant, Tapa's, Soul Bar
Aantal zitplaatsen 120
Datum van beschikbaarheid 14-09-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Bierkade 1, 8911 JD Leeuwarden
Copyright 2023 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl
Loading