Wijnlokaal Bij de Mannen in Leeuwarden

omschrijving

Edensmakelaars: Op een fraaie A1 locatie in de Grote Hoogstraat in het gezellige stadscentrum van Leeuwarden bieden wij U aan het Wijnlokaal: Bij de Mannen. Het bedrijfspand beschikt over een horecagedeelte op de begaande grond, met alle voorzieningen en is goed onderhouden, zowel het exterieur als het interieur. Het restaurant biedt plaats voor ca 45 personen. Op het knusse terras aan de voorzijde van het pand is plek voor 10 gasten. Een ruime en goed ingerichte keuken bevindt zich ook op de begaande grond. Onder de zaak hebben we ook nog een kelder van plm 50 m2. De kelder is stahoogte en beidt nog vele mogelijkheden tot uitbreiden van de verkoopruimte. Nu in gebruik als opslag van de voorraden. De toiletgroep bevindt zich op de eerste verdieping.

Het bedrijf is in 2019 geheel verbouwd met o.a. nieuw interieur , keuken inrichting aangepast c.q. vernieuwd. Het bedrijf is instap klaar voor een horeca koppel met creatieve en flexibele ideeën. Gezien “de Mannen” gaan verhuizen wordt de formule en bedrijfsnaam niet overgnomen.

Leeuwarden kent 105.000 inwoners en is onder meer bekend van de Europese Hoofdstad van het Jaar 2018.

De huidige eigenaren staan open voor jonge ondernemers met nieuwe trends in de horeca. Er is zeker nog potentie om de omzet te verhogen. Heeft u het juiste concept voor deze locatie dan kunt u met een gering eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken.

Kijk voor een sfeerimpressie op: www.wijnlokaalbijdemannen.com

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Huur € Op aanvraag
Verkoopoppervlakte 110
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Aantal zitplaatsen 55
Datum van beschikbaarheid 31-07-2020
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres grote hoogstraat
Copyright 2020 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl