Restaurant Ons Food en Wine in Harlingen

omschrijving

Restaurant Ons Food en Wine is een multifunctioneel horeca bedrijf. Locatie is geschikt voor diverse horeca, Restaurant, Shoarma, Pizza, Broodjeszaak, Sushi en Cafetaria. Er is een vergunning op dit pand tot 03.00 uur open ’s nachts.
Het bedrijfspand beschikt over een horecagedeelte op de begane grond met alle voorzieningen en is goed onderhouden, zowel het exterieur als het interieur. Op de verdieping is zijn de toiletten gesitueerd, er is een leefruimte waar na enige aanpassing een woonruimte van gemaakt worden. Huidige eigenaren hebben daar ook gewoond.
Harlingen is bij uitstek een elfsteden stad met veel toeristische activiteiten. De Visserijdagen is voor de Harlingen horeca een omzetmaker. Maar ook het bedrijfsleven is uitstekend aanwezig in deze stad. In 2019 telde de stad 14.755 inwoners.
Veel jachthavens , diverse jachtbouwers , verhuurders van zeil – en motoboten. Het fraaie authentieke centrum van Harlingen herbergt vele monumenten en wordt ook druk bezocht door toeristen. Harlingen heeft een belangrijke centrumfunctie voor de omliggende dorpen.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € 37.500,=
Huur € 1600,= excl BTW
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Provincie Friesland
Copyright 2020 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl