Restaurant in Assen

omschrijving

Edensmakelaars:
Op een A1 locatie aan de Markt in Assen bieden wij op dit Horecaplein een prachtig horecapand, voor vele bekend als “de Gulle Gans”, met ruim terras aan. Assen kent 67.000 inwoners en is onder meer bekend van het TT circuit.

Het pand heeft 3 verdiepingen met een totale bedrijfsoppervlakte van ca 180m2. Op de begaande grond is er een zitgedeelte met 50 zitplaatsen en een bargedeelte gecreeerd. De eerste verdieping met uitzicht op de Markt biedt nog eens plaats voor ca 20 personen. Ook bevindt zich hier op het achterste deel een volledig ingerichte bedrijfskeuken. Op de tweede verdieping is er een opslag met koel- / vriescel en kantoorruimte. Het geheel wordt afgerond met een ruim zonneterras aan de voorzijde van het pand met 45 zitplaatsen.

De huidige inventaris kan in overleg worden overgenomen.

Het pand is uitstekend geschikt voor nieuwe trends in de horeca. Heeft u het juiste concept voor deze locatie dan kunt u met enig eigen kapitaal uw droom als zelfstandig ondernemer waar maken.

Is uw interesse gewekt en bent u de juiste ondernemer voor dit objekt laat het ons dan weten en misschien open jij dan nog deze winter jou eigen onderneming.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Huur € Op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte 180
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Aantal zitplaatsen 70
Provincie Drenthe
Copyright 2020 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl