Pizzeria in Heerenveen

omschrijving

Edensmakelaars: Op een prachtige lokatie in Heerenveen wordt deze Pizzeria ter overname aangeboden. In de populaire woonwijk de Greiden die samen met de Akkers een verzorgingsgebied van meer dan 10.000 inwoners telt. Het Akkersplein is voorzien van een klein winkelcentrum waarin deze pizzeria centraal staat.
Dit is de kans voor elke startende ondernemer om voor een lage overnamesom (en met weinig eigen kapitaal) een compleet ingericht bedrijf te starten. De pizzeria kan plaats bieden voor ca 30 personen. In de zomermaanden is er plek voor ca 50 personen op het terras. De keuken is van alle voorzieningen die nodig zijn ingericht.
De bezorgservice “Thuisbezorgd.nl” met 1 E-bike is in de startfase en kan nog volop worden uitgebreid. De eigenaar is eventueel bereid om mee te financieren.
De overname kan per direkt plaats vinden gezien de eigenaar ander beroepskeuze heeft gemaakt. Jonge ondernemers aarzel niet en start deze winter nog jou eigen onderneming. Er zijn ook vele andere concepten denkbaar zoals bijvoorbeeld Mr Sushi……

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

edensmakelaars@hetnet.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Pacht € nvt
B.O.G. € nvt
Huur € € 850,= vrij van BTW
Borg € nvt
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Pizzeria
Provincie Friesland
Land Nederland
Copyright 2020 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl