Partycentrum Schoonhoven te Hollandscheveld

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Op een prachtige locatie omgeven door bos en water is gelegen Party en Zalencentrum Schoonhoven. Dit allround horeca bedrijf beschikt over een groot terras, strand, zalen centrum en restaurant. Het restaurant beschikt over ongeveer 100 zitplaatsen. De zalen zijn geschikt voor 400 personen. Op het terras kunnen een 300 gasten een plekje vinden. Er zijn 2 toiletgroepen aanwezig inclusief een invalidentoilet. Tevens een groot eigen parkeerterrein voor ongeveer 250 auto’s en een paardenbox voor 4 paarden. Maar ook kleinere feesten en familiediners worden hier georganiseerd. Een gezellige bar met 20 zitplaatsen en een professioneel goed ingerichte bedrijfskeuken ronden het geheel af. Verder is er voldoende ruimte voor opslag. Diverse isolerende maatregelen zijn uitgevoerd in de loop der jaren. De aanwezige installaties zijn in goede staat van onderhoud.

Op het aangrenzende strand wordt een kiosk geëxploiteerd in de zomer maanden.

Er is een ruime woning naast de zaak, met keuken, grote woonkamer en 5 slaapkamers. Het gehele onroerend goed is uitstekend uitgevoerd en goed onderhouden. 

Hollandscheveld is het grootste buitendorp in de gemeente Hoogeveen in de Nederlandse provincie Drenthe. In de dorpskern wonen 3.615 mensen, het landelijk gebied rondom het dorp en het dorp samen telt 4.510 bewoners.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Pacht € nvt
B.O.G. € 1.150.000,= KK
Huur € NVT
Borg € NVT
Perceeloppervlakte voldoende
Bedrijfsoppervlakte voldoende
Verkoopoppervlakte 400
Bedrijfswoning Ja
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort restaurant zalenbedrijf
Aantal zitplaatsen 500
Datum van beschikbaarheid 30-09-2021
Provincie Drenthe
Land Nederland
Adres Marten Kuilerweg, Hollandscheveld
Copyright 2021 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl