Lunchroom t Snackbearske te Beetsterzwaag

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: (Te huur inclusief inventaris !). Op een a1 locatie in de hoofdstraat van het prachtige dorp Beetsterzwaag bieden wij u het Snackbearske aan.

Voor het pand is een klein terras aan de Hoofdstraat, de drukste weg van Beetsterzwaag. In het pand komt u eerst in de snackbar, welke menig keer in cafetaria top 100 heeft gestaan. Er zijn 30 zitplaatsen in dit gedeelte, tevens behoort afhalen tot de mogelijkheden. Aan de straatzijde is eveneens een ijsloket waar in de zomer veelvuldig gebruik van wordt gemaakt.

Achter de snackbar zijn de serre en zaal gesitueerd. De serre heeft 30 zitplaatsen en de zaal 80 zitplaatsen. De restaurantkaart biedt zeer veel variatie en is zeer uitgebreid. De gerechten worden vanuit een aparte keuken geserveerd. De keukens en opslagruimtes zijn aan de zijkant van het bedrijf. Prettig voor de gasten en voor het personeel betekent dit korte, duidelijke looproutes.
Alle inventaris en apparatuur, waarin elk jaar ruim geïnvesteerd wordt, ziet er super goed uit en is up-to-date Het bedrijf heeft een zeer mooie uitstraling en ziet er dan ook tot in de puntjes verzorgd uit!

Een groot zonneterras maakt het horeca bedrijf compleet. Dit terras beschikt over maar liefst 80 zitplaatsen en is ook te bereiken is via de achtergelegen Molenlaan. Fiets oplaadpunten staan tevens ter beschikking. Zowel voor- als achterin het bedrijf zijn twee toiletgroepen aanwezig; daarnaast is er ook een invalidentoilet.
Het pand voldoet aan alle huidig gestelde eisen en er zijn geen verplichtingen.

Op de verdieping is een woning aanwezig met een woonkamer, badkamer en drie slaapkamers. Tevens is er een ruime zolder. De woning heeft een eigen ingang.

’t Snackbearske heeft een grote omzet welk elk jaar aanzienlijk stijgt. De jaarcijfers laten een zeer goed renderend bedrijf zien. De huidige eigenaren drijven het bedrijf met veel passie maar hebben besloten om een volgende stap te gaan maken in hun horeca carrière en gaan daarom op verkoop over.

Beetsterzwaag met ca 4000 inwoners, is gelegen in de zuidoost hoek van Friesland. Het karaktervolle dorp staat bekend om de prachtige historische panden en de lommerrijke bossen. De historische rijkdommen worden met hedendaagse aantrekkelijkheden gecombineerd: galeries, cafés en restaurants, gespecialiseerde winkels en eindeloos veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € NVT
Pacht € NVT
B.O.G. € NVT
Huur € Op aanvraag
Borg € Op aanvraag
Verkoopoppervlakte 200
Bedrijfswoning Ja
Terras Nee
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Lunchroom, Cafetaria
Aantal zitplaatsen 200
Datum van beschikbaarheid 12-07-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Hoofdstraat 50, 9244 CP Beetsterzwaag
Copyright 2022 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl
Loading