In prijs verlaagd: Cafetaria op A1 locatie in Veendam

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: Op een A1 locatie op het Veenlustplein in Veendam staat deze goed ingerichte cafetaria. Met een geringe verkoopoppervlakte op de begane grond, automatiek en terras aan de voorzijde met 26 zitplaatsen is de inrichting voldoende om een hoge omzet te realiseren. De huidige eigenaar heeft tijdens de corona tijd goed ingespeeld op de vraag van bezorgen waardoor de omzet is verdubbeld. Ook de Snackpoint formule die met lage kosten een groot aandeel heeft van een hoog rendement op deze goede locatie. Met een lage huur van € 750,= excl BTW is het voor iedere ondernemer een uitstekend gewaardeerd ondernemersloon.
Door omstandigheden is de overnameprijs sterk in prijs verlaagd.

Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op 1 na grootste stad van de provincie Groningen. In 2019 telde de plaats Veendam 21.560 inwoners. In de 19e eeuw ontwikkelde Veendam zich tot het centrum van de Groninger veenkolonien. Met 69.071 m2 verkoopvloeroppervlakte is Veendam de vierde winkelstad in de provincie Groningen.

Let wel: contact en overige gewenste informatie loopt uitsluitend via het kantoor van Edens Horeca Makelaars. Contactpersoon: dhr Krist, tel 06-15444692. Wij vragen om uiterste discretie en vragen u niet op eigen initiatief contact te zoeken in de onderneming op locatie.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Pacht € NVT
B.O.G. € NVT
Huur € € 750 . p mnd
Borg € 3 maanden roz voorwaarden .
Verkoopoppervlakte 40
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Cafetaria - Snackbar
Aantal zitplaatsen 6
Datum van beschikbaarheid 06-09-2020
Provincie Groningen
Land Nederland
Adres Veenlustplein 10, 9641MG veendam
Copyright 2020 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl