Cafe Cafetaria in Minnertsga

omschrijving

Edens Horeca Makelaars: in opdracht van de eigenaar zijn we op zoek naar een pachter voor Café Cafetaria de Hoeke te Minnertsga. Het café is een populaire ontmoetingsplaats voor de inwoners van Minnertsga maar zeker ook voor gasten van buiten het dorp. In de zomer maanden is het bedrijf een aantrekkelijke plek voor toeristen welke hier graag een hapje en drankje gebruiken. Indeling van het pand; publieksruimte, café gedeelte 45 zitplaatsen, bar met 15 zitplaatsen, toiletgroep, (dames en heren) ruime keuken met afwashoek. Afhaal counter voor snacks, voldoende ruimte voor opslag. Een terras met 20 zitplaatsen. Het cafetaria heeft een verzorgingsgebied van ver buiten het dorp. Tevens wordt de catering van het Multifunctionele centrum in het dorp verzorgt.
De aanwezige installaties zijn goed onderhouden en in goede staat van uitvoering. Voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. De aanwezige installaties zien er netjes uit en zijn in goede staat van onderhoud.

Minnertsga is een dorp in de gemeente Waadhoeke, in de provincie Friesland. Het ligt nabij de Waddenzee ten noordoosten van Franeker en ten noordwesten van Leeuwarden, tussen Tzummarum en Sint Jacobiparochie. Het dorp Minnertsga heeft een actief verenigingsleven en ruim 1700 inwoners.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € NVT
Pacht € 1695 per maand inclusief inventaris
B.O.G. € NVT
Huur € NVT
Borg € 3 maanden roz voorwaarden
Perceeloppervlakte NVT
Bedrijfsoppervlakte NVT
Verkoopoppervlakte NVT
Bedrijfswoning nee
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Soort Cafe Cafetaria
Aantal zitplaatsen 70
Datum van beschikbaarheid 01-07-2022
Provincie Friesland
Land Nederland
Adres Meinardswei 86, 9047 KD Minnertsga
Copyright 2022 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl
Loading