Boeles Frietfabriek in Workum

omschrijving

VERKOCHT O.V.B .  Deze mooi ingerichte zaak is gevestigd aan het Sud, de winkelstraat van Workum. Naast dat het bedrijf te koop staat, verkoopt de eigenaar ook de bijbehorende foodtruck “de Frietkraam” en de bedrijfsbus ( Mercedes Vito uit 2012, V6 3L). Daarmee worden festivals en partijen gedaan. Deze frietkraam is wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Boeles friet fabriek is een luxe cafetaria bedrijf met de nadruk op het maken van verse Friet. Ook een bekend adres voor afhaal van friet en snack gerechten. Het bedrijfspand beschikt over een horecagedeelte op de begane grond met alle voorzieningen en is goed onderhouden, zowel het exterieur als het interieur.

De cafetaria heeft zitplaatsen voor ongeveer 30 personen. Klein terras aan de voorzijde waar 10 gasten kunnen zitten. Ruime en goed ingerichte keuken. Toiletgroep op de begaande grond achter in de zaak.

Gevestigd in een van de Friese Elfsteden is deze ambachtelijke friet zaak. Workum heeft ongeveer 4500 inwoners in de zomer bezoeken een veelvoud aan toeristen deze stad.

Ook het bedrijfsleven is ruim vertegenwoordig in deze stad. Jachthavens , diverse jachtbouwers , verhuurders van zeil – en motoboten. Het centrum van Workum herbergt vele monumenten en wordt ook druk bezocht door toeristen. Locatie is geschikt voor diverse horeca, Restaurant, Shoarma, Pizza, Broodjeszaak of Sushi.

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

Edens Makelaars

058 - 216 24 23

info@edensmakelaars.nl

Direct offerte aanvragen

Gegevens

Goodwill & Inventaris € Op aanvraag
Huur € 890,= excl. BTW
Bedrijfswoning Nee
Terras Ja
Personeel verplichting Nee
Speel_automaten Nee
Brouwerijverplichting Nee
Provincie Friesland
Land Nederland
Copyright 2021 by Edens Makelaars . All Rights Reserved.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl